Însărcinată în ultimul trimestru, Jessica Alba a arătat fabulos la o gală în Los Angeles

Citeste tot despre:

,

Însărcinată cu cel de-al treilea copil, Jessica Alba a făcut furori la o gală în Los Angeles. Stylish până în ultima clipă, așa cum de altfel ne-a obișnuit, actrița în vârstă de 36 de ani, însărcinată în ultimul trimestru cu un băiețel, a fost în centrul atenției la evenimentul la care a fost însoțită de soțul său, Cash Warren.

Mai are puțin până când își va mări familia, iar Jessica Alba și soțul său trec printr-o perioadă incitantă, dar nu neglijează nici aparițiile publice. Cei doi au fost prezenți sâmbătă seara la Gala Baby2Baby, ocazie cu care frumoasa blondă a făcut furori, îmbrăcată într-o rochie care i-a pus în evidență burta de gravidă.

A fost strălucitoare din cap până în picioare în ținuta care i-a venit perfect. Actrița nu a luat foarte multe kilograme în timpul sarcinii și arată extraordinar de bine pentru o gravidă care mai are puțin și aduce pe lume cel de-al treilea copil. Actrița a purtat o rochie superbă, neagră, cu aplicații de dantelă fină, un model care i-a acoperit mâinile, dar i-a evidențiat burtica și picioarele tonifiate.

A optat pentru un look romantic, accesorizându-și ținuta cu o geantă de culoarea vișinei, din catifea, și o pereche de cercei cu diamante. Cât despre make-up și coafură, au fost special alese pentru a completa acest look vintage, cu buzele accentuate cu un ruj burgundy și părul aranjat în bucle delicate.

Jessica și Cash au deja două fiice împreună, Honor Marie de 9 ani și Haven Garner, 6 ani. Actrița a dezvăluit în luna octombrie sexul celui de-al treilea copil, dar nu se cunoaște încă data când Jessica îi va da naștere băiețelului său.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA