Instagram versus realitate. Cum arată Rosie Huntington-Whiteley în costum de baie!

Acum câteva zile își uimea fanii cu prima fotografie în costum de baie după naștere, într-o poziție foarte sexy și care să o avantajeze. Rosie Huntington-Whiteley arăta impresionant de bine pe Instagram, la doar șase luni de când l-a adus pe lume pe primul său copil, Jack Oscar, băiețelul pe care îl are împreună cu celebrul Jason Statham.

Fotografiile distribuite de ea pe Instagram.

Este una dintre cele mai hot modele din lume, iar blonda se străduiește să ajungă la forma fizică de dinainte de naștere, care a făcut-o celebră, cu un abdomen tonifiat, brațe definite, picioare sculptate și un posterior bombat.  Din fotografiile distribuite pe contul său de Instagram, părea că-i pe drumul cel bun, arătând foarte bine. Ipostazele surprinse de paparazzi pe o plajă exotică, din timpul unui shooting foto în costume de baie, demonstrează contrariul.

Așa arată Rosie acum. ( Foto DailyMail.co.uk).

În vârstă de 30 de ani, Rosie Huntington-Whiteley a fost surprinsă într-o pauză, într-o poziție relaxată, cu burtică, mâini mai groase și fundul lăsat, semn că mai are de dat jos câteva kilograme și  mult de muncă până să revină la corpul de zeiță de acum câțiva ani.

Așa arăta înainte să rămână însărcinată.

 Foto: Instagram, DailyMail.co.uk, Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA