Întâlnire istorică la Casa Albă. Donald Trump, față în față cu Kim Kardashian

Citeste tot despre:

,

Cine ar fi crezut că Donald Trump și Kim Kardashian se vor întâlni vreodată la Casa Albă pentru discuții serioase? Ei bine, evenimentul a avut loc miercuri, iar diva Kim a stat față în față cu președintele Statelor Unite ale Americii în Biroul Oval.

Iar vedeta de televiziune a sosit la reședința lui Donald Trump pentru o întrevedere în cadrul căruia cei doi au vorbit despre reformele din închisori, Kim militând pentru eliberarea unei femei care a primit o sentință pe viață pentru o infracțiune cu droguri.

Kim a pozat lângă Trump în Biroul Oval, cerându-i președintelui să o grațieze pe Alice Marie Johnson, în vârstă de 63 de ani, care a petrecut mai mult de două decenii în spatele gratiilor și încă nu este eligibilă pentru eliberarea condiționată. Ulterior, Kardashian i-a mulțumit lui Trump pentru întâlnire. Ea a scris: „Aș dori să-i mulțumesc președintelui Trump pentru timpul acordat în această după-amiază. Sperăm că Președintele va acorda clemență doamnei Alice Marie Johnson, care execută o condamnare pe viață pentru o infracțiune non-violentă. Suntem optimiști cu privire la viitorul doamnei Johnson si sperăm că ea – și alții la fel ca ea – vor avea o a doua șansă la viață.”

Kim s-a îmbrăcat protocolar pentru sosirea la Casa Albă și a purtat un outfit all black, pantaloni lungi, o bluză neagră și sacou potrivit, alături de o pereche de pantofi colorați.

Foto: TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA