Interviu Exclusiv cu Alexandra de la Insula Iubirii: „Între mine și Raul este o conexiune puternică”

Pentru Alexandra, iubita lui Aurel, experiența pe Insula Iubirii a fost una autentică, oferindu-i mai toate răspunsurile de care avea nevoie. Mințită, trădată, înșelată și folosită, aceasta a început o nouă viață după ce a aflat cine este cu adevărat omul de lângă ea. Și deși cu toții ne-am fi așteptat ca acest lucru să se întâmple imediat după terminarea filmărilor, cei doi și-au mai dat o șansă la venirea în țară. Însă toate suspiciunile ei s-au adeverit. În ce relații a rămas cu fostul iubit și cum e actuala relație cu ispita Raul, aflați din interviul pe care aceasta ni l-a acordat în exclusivitate.

Pe vremea când Alexandra și Aurel alcătuiau un cuplu.

A trecut ceva timp de la întoarcerea din Thailanda și pare că viața ta s-a schimbat. Cum e Alexandra cea nouă?

Alexandra cea nouă evoluează, încearcă să devină cea mai bună versiune a ei… Sunt foarte fericită şi acest lucru se vede în ochii mei, sunt foarte încrezătoare în forţele proprii, mi-am recăpătat încrederea în mine. Încerc să mă bucur mai mult de viaţă şi de tot ce îmi oferă, trăiesc pentru mine, pentru că uitasem să fac asta!

Dar înainte să pleci, ce așteptări aveai de la această emisiune? Știu că tu sperai ca schimbarea promisă de Aurel să fie reală… Ce crezi că s-a întâmplat pe parcurs?

Sincer, înainte de a pleca în Thailanda îmi doream o familie alături de el, dar aveam multe semne de întrebare din cauza trecutului nostru. Am plecat în Thailanda cu speranţa că mă voi convinge că Aurel s-a schimbat, chiar dacă în inima mea simţeam că lucrurile nu stau chiar aşa. De multe ori chiar am avut ezitări și încercam să găsesc pretexte pentru a nu mai ajunge pe Insulă, ştiind că există posibilitatea unei dezamăgiri. M-am agăţat foarte mult de acea relaţie și chiar ajunsesem să mă tem că, dacă o voi pierde, pot pierde tot… chiar şi pe mine. Acum mi-am dat seama că, la vremea aceea, relația era deja pierdută!

După cum ați povestit amândoi pe parcursul emisiunii, Aurel te-a înșelat de mai multe ori și tu l-ai iertat. Nu are nimeni dreptul să te judece, dar ce te-a determinat să treci peste de fiecare dată?

De multe ori am trecut peste, pentru că era un maestru al manipulării, mă făcea să cred că fără el nu sunt nimic, că nu există viaţă pentru mine după această relaţie. Alteori, mă copleşea cu promisiuni şi atenţii, îmi spunea că totul va fi bine şi că el se va schimba… Uneori chiar se străduia să-mi arate „schimbarea”, dar mereu afişa o mască atunci când eram împreună. Tocmai de aceea nu înţelegeam de ce ceilalți nu îl privesc cu aceeiași ochi.

Aurel și ispita Maria.

În comparație cu Cătălin, celălalt concurent, Aurel nu a mers atât de departe cu ispita. Și totuși, inițial, ați plecat separat. Am văzut la testimoniale că o perioadă v-ați mai întâlnit la întoarcerea în țară. Cum de te-ai gândit să îl ierți și atunci?

Aurel nu a mers mai departe cu ispita în emisiune; la întoarcere, acasă, s-au aflat multe detalii despre cei doi, iar eu nu am mai vrut să fac parte din jocul lor! Iniţial, la întoarcerea în ţară, ajungând în mediul nostru comun, prietenii ne îndemnau mereu să ne împăcăm, el mă alimenta cu promisiuni, iar eu crezând că este sincer, am fost tentată să îi mai acord o şansă, aşa cum obişnuiam să fac mereu. Devenise deja o obişnuinţă, iar în mintea mea credeam că fac ceea ce trebuie şi că e în regulă să nu renunţi uşor la persoana de lângă tine, deşi era clar că în povestea noastră limita era demult trecută şi ar fi trebuit să accept realitatea.

Alexandra nu regretă experiența trăită în Thailanda.

Știu nici familia ta nu îl agrea, ai spus-o și tu în emisiune. Ce părere au avut cei din familie de o eventuală împăcare după acest reality show?

Părinţii mei l-au acceptat numai în urma insistenţelor mele! Ei întotdeauna au încercat să-mi deschidă ochii, le era greu să-şi vadă copilul în nişte situaţii jenante şi chiar de neacceptat. Au insistat de multe ori să ies din acea relaţie nocivă pentru mine, iar la un moment dat i-am considerat duşmanii mei. Mama a văzut venirea mea în această emisiune că fiind modalitatea prin care eu m-aş putea debarasa de această relaţie care îmi provoca rău. Părinţii mei au sperat ca în urma difuzării acestei emisiuni să văd realitatea aşa cum o vedeau şi ei şi m-au lăsat să iau singură o decizie!

Acum în ce relații ești cu Aurel? Mai vorbiți, vă mai vedeți, aveți prieteni comuni?

În momentul de faţă eu consider că m-am debarasat total de trecut şi nu îmi doresc nicio interacţiune cu el! Pentru mine este un subiect închis, ceea ce mă bucură foarte tare, pentru că numai eu ştiu prin câte momente grele am trecut până să mă vindec!INAPOI LA PRIMA PAGINA