Interviu exclusiv cu Ramona Gabor: „Am fost cerută în căsătorie de multe ori, dar nu am spus niciodată DA!“

Numele ei a fost asociat încă de la început cu cel al surorii mai mari, Monica Gabor, un fenomen creat de mass media. A renunțat la viața sa extrem de expusă aici pentru o nouă viață în Dubai și de șase ani este deja cunoscută acolo drept un model de succes și femeie de afaceri. Are propriul brand de uniforme pentru diverse domenii și își permite trei luni de vacanță pe an. Dacă are iubit sau nu și cum arată viața ei de lux în Dubai, am aflat chiar de la ea.

Ramona, purtând o rochie semnată Clara Rotescu, la evenimentul iGo.live din L.A., alături de Monica

Și tu, și Monica ați ales să plecați din țara în care erați faimoase. Ea ne-a povestit recent cum a ales America, dar tu cum ai ajuns să te stabilești în Dubai?

Am ales să plec acum șase ani și să mă stabilesc în Dubai. Încă din prima zi am început să colaborez cu toate agențiile de modelling de aici, mi-au inspirat încredere și m-au făcut să înțeleg că șansele mele de a fi model pe o piață încă foarte nouă sunt mari. Așadar am ales să exploatez potențialul acestul emirat.

Am văzut pe rețelele sociale că te-ai acomodat, ești prezentă la prezentări de modă, evenimente, în campanii publicitare? Unde lucrezi în prezent?

Dubaiul m-a primit cu brațele deschise și am fost solicitată ca model din prima săptămână. Treptat mi-am construit o viață socială, mi-am ales cu grijă prietenii cu care m-am înconjurat, mi-am concentrat atenția pe scopul meu și nu m-am abătut de la drum. Întotdeauna am vrut să fiu mai mult decât un model într-o țară în care nimeni nu a auzit de Ramona Gabor. Astăzi, după multă muncă și perseverență, pot spune că sunt atât model, cât și brand ambassador pentru diverse companii. În plus, am propria afacere, produc uniforme pentru diverse companii multinaționale, yacht-uri, private-jet, hoteluri și spitale. De asemeni, sunt implicată în afacerea familiei, aplicația de livestreaming iGo.live, o platformă de socializare pe care faci bani în timp ce te promovezi pe tine însuți sau afacerile pe care le ai.

Modellingul este principala ei activitate în Dubai.

Cât de des revii acasă?

Revin în țară cu plăcere cam de două ori pe an. Încerc să vin de sărbători, întrucât este cel mai frumos să fii aproape de familia ta și de cei dragi. Consider că spiritul sărbătorilor se simte cel mai bine în România.

Am văzut câteva poze cu tine și cu tatăl tău. Presa a speculat că el ar fi spus că l-ați părăsit. Care este relația ta cu el, cât de des vă vedeți, cât de des îl suni?

Tatăl meu m-a vizitat în Dubai, am vrut să vadă și el frumusețea locului în care locuiesc și i-a plăcut tare mult. Avem o relație bună atât eu, cât și surorile mele. Avem grijă de el și îl iubim.

Ramona alături de tatăl ei, Emil, în Dubai.


INAPOI LA PRIMA PAGINA