Interviu exclusiv Kim Kardashian: „Puneam prea mult preț pe latura materială!“

Celebra membră a clanului Kardashian ne-a împărtășit câteva dintre secretele show-ului și cum s-a schimbat viața ei în ultimul an.

O viață în lumina reflectoarelor, care, pe câtă faimă și bani a adus, pe atât de mult le-a afectat intimitatea. Dar ea nu se plânge, știe că cele două fețe ale celebrității trebuie tratate cu mult…marketing. Căci acesta este domeniul la care ea consideră că se pricepe cel mai bine. După incidentul agresiv petrecut anul trecut la Paris, când s-a temut pentru viața ei după ce a fost amenințată cu arma și jefuită, perspectiva ei asupra vieții și asupra celebrității s-a schimbat.

După zece ani de show, ce va fi diferit în cel mai recent sezon Keeping Up With The Kardashians?

Fiecare sezon transmite o stare diferită, iar acest sezon are multe surprize și multe lucruri neașteptate. Cred că sezonul anterior a fost plin de umbre și nuanțe sumbre, de întâmplări la care nu ne așteptam. Cred că în acest sezon lumea se va relaxa și vom avea parte de mai multă distracție. Veți vedea că relațiile dintre noi se transformă.

Te-ai imaginat ca zece ani și 14 sezoane mai târziu să fi construit un asemenea imperiu, să aveți atâta succes?

Când am început filmările, habar nu aveam unde vom ajunge. Credeam că vom filma un sezon, maximum două, dar nici prin cap nu ne-a trecut că vom ajunge așa departe. La început, ne ocupam de lansarea brandului „Dash“ și ne-am gândit că acest show ar putea atrage atenția asupra magazinului, dar nu m-am gândit unde se va ajunge. A fost fascinant, pentru că noi nu eram pregătiți pentru așa ceva și trăiam clipa. Nu am crezut că va dura atât. Și îmi place pentru că lucrez cu familia mea zi de zi și suntem așa de binecuvântați că facem asta și câștigăm și bani.

Care crezi că este secretul longevității acestui show?

De fiecare dată când avem senzația că lucrurile au devenit plat, monotone, că nu mai avem nimic de arătat, ceva se întâmplă, ceva nu merge bine sau se schimbă. Sunt atât de nerăbdătoare să văd ce ne mai rezervă viața, care e mereu surprinzătoare. Pentru că mereu suntem noi înșine, mereu lăsă viața să aibă propriul curs. Nu știu ce ne va rezerva destinul, dar sunt bucuroasă să împărășesc cu ceilalți și sper ca show-ul să mai țină încă zece ani.

Dar care este partea ta preferată din show?

Mi se pare extrem de amuzant că apuc să văd ce face familia mea când eu nu sunt de față. M-am amuzat când am urmărit episodul în care surorile mele au plecat într-o excursie în Santa Barbara, iar eu urmăream de acasă ce fac.

Urmărești vreodată episoade din urmă și regreți ce ați spus sau ați făcut la un moment dat?

Absolut! Mă uit și mă mir cât tare puteam să țip, mă amuz că ne certam din nimicuri. Știu că telespectatorilor le-a plăcut, dar e acel episod în care ne certam pe un Bentley. Iar acum, uitându-mă în urmă, mi se pare atât de stupid și materialist, dar cred că a fost amuzant într-un fel. Cel mai tare mă enervez și regret chestii ce țin de look-ul meu; ce purtam, cum eram machiată. Dar totul e funny până la final.

Ce ai învățat în acești zece ani la TV și cum e să știi că toată lumea vede cele mai intime experiențe ale voastre?

Cred că toate experiențele prin care trecem sunt o mare lecție pe care trebuie să o învățăm și am învățat să trăiesc o viață mult mai simplă după experiența din Paris. Cred că puneam prea mult preț pe latura materială a lucrurilor și abia după acest incident am descoperit cât de insignifiantă este. Îmi place să mă răsfăț, e normal, dar văd altfel lucrurile, oamenii, relațiile, familia. Acel moment a fost așa, ca un semnal de alarmă. Privesc viața cu alți ochi, am înțeles atunci reacțiile oamenilor. Cred că cea mai importantă lecție pe care am învățat-o atunci este că familia trebuie să fie pe primul loc.

Care este cea mai antrenantă parte din acest show atât de personal?

A devenit o a doua natură. Cred că adesea ajungem în punctul în care ne întrebăm unii pe alții: „Ar trebui să filmăm asta?“, dar de fiecare dată luăm decizia să mergem mai departe, să filmăm și de fiecare dată suntem mulțumiți că am făcut-o. Ne place ce a ieșit. Cred că partea care ne provoacă este să fim atât de deschiși când, de fapt, ținem la intimitatea noastră. Dar mereu sfârșim prin a împărtăși totul, chiar dacă ne putem răzgândi mai târziu. De fapt, nu ne răzgândim niciodată.

Care a fost cel mai greu moment în acești zece ani, care a fost cea mai grea decizie pe cara trebuit să o iei?

Personal, cred că cel mai greu moment a fost întâmplarea din Paris de anul trecut, care mi-a și deschis ochii și mi-a schimbat viața. Pentru familia noastră, cred că un moment de răscruce a fost transformarea lui Caitlin. A fost destul de dificil atunci.

Cum v-a întărit acest show?

Am fost mereu o familie extrem de apropiată, mereu împreună, dar cred că faptul că am lucrat zi de zi împreună și că am petrecut atâta timp împreună ne-a făcut și mai puternici. Când filmăm și se naște un conflict sau ne certăm, mereu știm că nu avem încotro și trebuie să ne împăcăm cumva, pentru că a doua zi avem filmări tot împreună. E un fel de terapie pentru noi.

Care a fost cel mai bun moment din 2017?

Lansarea noii mele linii de machiaj. Am muncit atât de mult la acest proiect, este 100% proiectul meu, nu am niciun partener. De la alesul culorilor, ambalajelor și până la designul în sine, totul îmi aparține și sunt foarte mândră de asta.

Vă considerați o „voce a binelui“?

Da, cred că e important că ne putem folosi de imaginea noastră să facem ceva constructiv. Fie că este vorba de momentul în care eram în New Orleans și uraganul Katrina a făcut ravagii, iar noi am ajutat oamenii să își refacă casele sau de vizita noastră în Armenia, la 100 de ani de la marele genocid. Cred că i-am făcut atunci pe oameni să înțeleagă ce a însemnat cu adevărat acel genocid. Acele sunt întâmplări reale, oamenii au văzut cum le-am trăit și poate i-am inspirat și pe ei în vreun fel sau i-am ajutat.

Sunt o grămadă de felicitări virtuale, cadouri sau citate cu tine. Ai ceva care îți place în mod deosebit?

Cred că „fața care plânge“. Am transformat-o în Kimoji și cred că e iconică și foarte funny. Sunt atât de urâtă când plâng și am vrut să transform asta în ceva amuzant.

Kendall și Kylie au crescut în fața camerelor, în fața publicului. În calitate de soră mare, cum le-ai ajutat, cum le-ai sfătuit să privească succesul?

Știi, sunt niște fete extrem de interligente și au stiut întotdeauna ce vor. Mai ales Kylie, ea știe mereu ce vrea și nu prea trebuie să îi dăm sfaturi. Cu Kendall am călătorit în lume cu prilejul prezentărilor ei și mereu i-am spus să aibă „obrazul mai gros“, să nu o intereseze atât de tare ce zice lumea. Și cred că am ajutat-o destul de mult.

Care e cea mai frumoasă parte din rolul de mamă, dar și cea mai dificilă?

Cea mai frumoasă parte este faptul că mereu sunt copleșită de iubire și bucurie, iar eu sunt obsedată de copiii mei. Cred că cea mai stresantă și mai cificilă este „vina de mamă“. Mă simt vinovată că trebuie să plec de lângă ei, că trebuie să muncesc.

Cum îți ții copiii cu picioarele pe pământ, ancorați în realitate în tot universul acesta hectic în care trăiți?

Aceasta este, de fapt, o mare prioritate pentru mine și pentru soțul meu. Așa și-a crescut și sora mea copiii și cu toții vrem ca ei să ducă o viață cât mai normală cu putință. Cred că e foarte important că se au unii pe alții, că sunt cam de aceeași vârstă. Vrem să facă lucruri normale, deși asta nu este întotdeauna ușor. E o lume destul de dură și cred că cel mai important pentru ei este să aibă opinii solide și valori care să îi țină cu picioarele pe pământ.

Îți amintești când te-ai gândit pentru prima oară că North va fi un fashion icon?

În fiecare zi mă gândesc la asta. Ar trebui să vedeți cu ce se îmbracă atunci când își alege singură hainele. Este îndrăgostită de modă, de haine, adoră să se îmbrace.

Ești una dintre cele mai celebre persoane de pe pământ. Din ce ți-ai câștiga existența dacă nu ar fi acest show?

Mi-ar plăcea mult să fiu make-up artist, să investighez crime sau să fiu avocat.

Care este cel mai mare talent al tău, care este secretul succesului?

Marketingul. Cred că mă pricep foarte bine să promovez produse. Deci da, marketingul este punctul meu forte.

Crezi că vei decide vreodată să nu mai lași camerele să te urmărească peste tot? Crezi că se va termina vreodată KUWTK?

Cred că vom înceta când nu va mai fi distractive: Acum, dacă mă întrebi, îmi doresc ca show-ul să nu se sfârșească niciodată. Dar trecem cu siguranță prin momente în care cu toții ne dorim să nu mai fim filmați. Dar momentan nu e cazul.

KUWTK a schimbat mentalitatea oamenilor față de felul în care privesc propria intimidate. E drept că a coincis și cu momentul în care social media a devenit copleșitoare. A fost greu să separate cee ace voiați să vadă lumea față de ceea ce doreați să păstrați pentru voi?

Pe măsură ce am înaintat în vârstă, ne-am droit cu toții mai multă intimidate. Ne-am înhămat cu toții la asta, dar ceea ce pot să spun este că acum, atunci când nu filmăm pentru emisiune, intimitatea mea este mult mai bine păzită. Dar îmi place să fiu eu atunci când filmăm, dor că acum știu mai bine cum să echilibrez lucrurile.

Cum e să fii Kim Kardashian, numele tău să fie pe buzele tuturor, să te știe o lume întreagă?

Nu știu, de cele mai multe ori este copleșitor, antrenant, îmi iubesc viața, nu pot să mă plâng. Mă distrez, ce pot să spun.

Ai declarat recent că ai rămas surprinsă să afli că Jennifer Lawrence se numără printre fanii tăi.

Sunt fanul lui Jennifer și îmi plac mult filmele ei, este foarte amuzantă, inteligentă și mereu am fost fanul ei și am fost surprinsă să o aud spunând asta.

Kim Kardashian a purtat un costum de Bollywood, întruchipând-o pe Cher, de Halloween

Dar tu ești fana cuiva?

Nu cred că e un secret pentru nimeni că sunt fana lui Cher, dar îmi place și Celine Dion, o ador. Am întâlnit-o la un moment dat și am ascultat-o în duet cu Andrea Bocelli la New York, în Central Park și a fost magic. Începuse să plouă și stăteam acolo în ploaie și îi ascultam.

Care este secretul părului tău superb?

Acum sunt, din nou, blondă și trebuie să folosesc multe tratamente. Trebuie să îl hidratez mereu, nu am voie să îl spăl zilnic. Îmi ia foarte mult timp să îl îngrijesc, să îl protejez de căldură.

Ocupi locul 33 în topul Forbes. Ce sfat i-ai da unei femei care dorește să înceapă propria afacere?

Să fie atentă la cifre și să nu lase pe nimeni altcineva să facă treaba în locul ei. Trebuie să începi prin a face lucrurile singură. Nu trebuie să renunțe

Care e cheia succesului în viață?

Vreau să fiu o persoană bună. În ceea ce privește domeniul afacerilor, e bine să te înconjori de o echipă potrivită, la fel de motivată ca tine, de oameni care să te inspire. Asta este foarte important și pentru a-i inspira pe alții.

Foto: E!INAPOI LA PRIMA PAGINA