INTERVIU Mădălina Petre: „Şi la 50 de ani voi fi tot Veveriţa”

O ştiţi ca „veveriţa lui Măruţă” sau ca jumătatea trupei RedBlonde. Noi am vrut să vedem ce mai face, de când nu mai apare pe micile ecrane.

OK!: Te mai strigă lumea „veverița lui Măruță”?
Mădălina Petre: Ooo, da! Clar aşa mi-a rămas porecla şi cred că şi la 50 de ani voi fi tot “veveriţa”. Oricum este un apelativ care nu mă deranjează absolut deloc, fiind asociat cu un brand atât de mare şi longeviv ca “La Măruţă” şi cu o fire veselă şi agitată ca a mea!

Ţi-e dor de agitaţia din televiziune, de trupa de acolo?
Normal că îmi este dor! Emisiunea şi atmosfera de acolo m-au format ca artist şi ca om! Spiritul acela de echipă nu l-am mai întâlnit niciunde, dar încerc să îl susţin şi să îl promovez. De agitaţie încă am parte. Totuşi, este una mult mai controlată acum! Cu băieţii din trupa ZERO vorbesc săptămânal, deci totul este OK între noi!

Ai păstrat legătura cu colega ta, Alina Chinie?
Formând în continuare trupa RedBlonde alături de ea şi de colegii noştri de scenă, de mai bine de 11 ani, suntem practic în aceeaşi formulă! Activitatea noastră a continuat şi după finalul emisiunii, numai că nu s-a mai desfăşurat “mainstream” sau la TV, ci doar în mediul privat!

Cum e de când ai făcut un pas în spate, când nu mai eşti în lumina reflectoarelor?
Nu consider că am făcut un pas în spate absolut deloc. Decizia pe care am luat-o de a nu mai apărea timp de 2 ani a fost una foarte, foarte bună și sinceră! Am vrut să aduc în prim-plan pasiunea și dăruirea de a învăța și perfecționa și alți oameni talentați, pe lângă faptul că încă fac și interpretez muzică! Am câștigat un punct în plus: în afară de a fi artist, sunt și vocal coach! Acest lucru a necesitat timp și perfecționare din partea mea! Învăț constant pentru a evolua pe toate planurile!

Înţeleg că acum ai propriul proiect, şcoala de muzică LaLà Music Academy
Proiectul LaLà Music Academy nu l-am creat singură, ci alături de doi prieteni extraordinari, care au avut încredere în ideea mea și au susținut-o de la început! Academia funcționează de aproape un an, deține cursuri muzicale de toate genurile (canto, pian, instrumente de percuție, vioară), avem cursuri de teatru, improvizație teatrală, dezvoltare personală și de asemenea deținem și un studio profesional de înregistrări! Echipa de profesori este una tânără și pusă pe treabă! Deținem peste 50 de elevi și da, la cursurile noastre vin și copii ai unor persoane publice cunoscute! Vă invităm să îi vedeți și să îi descoperiți pe canalul nostru de YouTube, unde am dat start vlogging-ului cu primul episod!INAPOI LA PRIMA PAGINA