INTERVIU Monica Bîrlădeanu: „Mi-e foarte bine singură!”

Citeste tot despre:

,

Gazda emisiunii Ferma Vedetelor ne-a permis accesul în culisele vieţii ei de actriţă, vedetă TV și femeie absolut superbă.

E la fel de frumoasă ca acum 15 ani, când își făcea debutul în te­leviziunea celui care avea să-i fie iubit timp de opt ani, Bobby Pău­nescu. Dar m-ar contrazice imediat. E mai profundă ca oricând, analizându-și viața în mici și surprinzătoare detalii, despre care am aflat cu nesaț în interviul pe care mi l-a oferit chiar de Ziua Îndrăgostiților.

 

Întâmplarea face să ne întâlnim tocmai de Valentine’s Day. Ce planuri ai pentru diseară?

Monica Am dormit deja jumătate de Valentine’s Day. Iar diseară o să mă uit la episodul doi din Ferma Vedetelor, cu jumă­tate din echipă, cei care n-au alte planuri…

Deloc romantic!

Da. Nici măcar nu mi-am adus aminte în ce zi suntem azi, drept să-ți zic…

Atunci ce alte noutăți există în viața ta? Gata, te-ai întors în România?

Îmi ghidez viața în funcție de proiecte­le pe care le am. Nu există un motiv serios pentru care să rămân aici. Chiar mă încurcă puțin, mai ales când am și treabă în SUA…

Și ce treabă mai ai prin America? Ce se mai întâmplă cu business-ul tău cu bijuterii, cu cariera hollywoodiană?

Business-ul merge mai departe și aco­lo, și aici, unde a luat cineva franciza. Sunt omul care jonglează cu destul de multe odată. Nu pot să spun că-mi ies toate, dar măcar am învățat să nu mă mai pedepsesc pentru ce nu-mi iese.

Dar făceai asta?

Bineînțeles, sunt o perfecționistă. Am fost foarte aspră cu mine mai toată adolescența…

De ce, părinții te presau în sensul acesta?

Am fost un școlar exemplar, ai mei n-au fost nevoiți să mă stimuleze în niciun fel, mă automotivam singură. Așa sunt con­struită. Probabil și pentru a demonstra că sunt ceva mai mult decât cred oamenii când intru pe ușă…

Și ce cred oamenii despre tine când intri pe ușă?

Acum nici nu-mi mai pun problema. Dacă aș încerca să fiu mereu cine așteaptă alții să fiu ar însemna să am o personali­tate „fluidă“. Am înțeles, în timp, că asta e o formă de autosabotare. Când eram mică, lucrurile stăteau altfel, desigur.

Au încercat partenerii tăi de viață să te schimbe?

Nimeni n-a încercat asta cu cizma pe gât. Oamenii se schimbă oricum, dar mai mult prin osmoză, decât prin impuneri verbale.

Profesional, ești perfecționistă, am înțeles. Dar acasă cum ești, în viața în doi?

Mă simt extraordinar de confortabil cu spațiile largi și cu trăitul singură. Mi-e foarte bine singură, nu simt nevoia să-mi fie casa plină mereu și pot să stau și două zile în casă fără să vorbesc cu absolut ni­meni.

Surprinzător pentru o actriță și-o vedetă TV!

Și eu m-am gândit la fel! Sunt și Săgetă­tor, adică expansivă din punct de vedere social. Dar, în aceeași măsură, nu fug de singurătate. Și am înțeles asta despre mine mai ales în ultimii ani. Când am „maratoa­ne“ profesionale, îmi reproșez că nu mă ocup și de lucrurile care contează…

Care sunt acelea, ce contează pentru tine?

Mă liniștește să lucrez la un prototip de cercei, chiar dacă nu-mi iese. Am atunci o distanță critică față de întregul tablou. Lu­crul cu mâinile îmi dă perspectivă. Și asta e o necesitate pentru mine.

Și ți-ai instalat acasă un mic atelier?

Da, plus că din bagaj nu-mi lipsesc nici­odată un ciocan și o foiță de metal, pe care să le am la dispoziție oriunde călătoresc.

Cam ciudat kitul tău de supraviețuire, nu?

Da! (râde) M-aș panica să nu am cu mine câteva instrumente care să mă ajute să mă descarc.

Click pe pagina următoare!INAPOI LA PRIMA PAGINA