Ioana Maria Moldovan a intrat în concediu de maternitate. Cum s-a pregătit pentru venirea micuțului ei?

Frumoasa prezentatoare trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa! Însărcinată cu primul copil, Ioana Maria Moldovan și-a luat la revedere, zilele trecute, de la pupitrul de știri. N-o face definitiv, ci doar pentru câteva luni, timp în care i se va dedica micuțului ei.

Mai sunt câteva zile până când va naște

Însărcinată în opt luni și trei săptămâni, Ioana Maria Moldovan a predat ștafeta jurnalului pentru următoarele luni. Prezentatoarea recunoaște, însă, că nu a fost o schimbare chiar ușoară, deși ceea ce o așteaptă este o perioadă magică, alături de fiul său: ”Nasc la început de ianuarie. Ieri, 14 decembrie am predat ștafeta jurnalului. A fost o despărțire emoționantă… echipa Prima a fost lângă mine și la bine și la rău pe toată perioada sarcinii. Acum urmează o perioadă doar pentru mine și minune”.

Vedeta a ales deja pătuțul în care va dormi fiul său

Ioana Maria Moldovan ne-a povestit și cum s-a pregătit de venirea pe lume a fiului său: ”Eu îmi doresc doar ca minunea să vină sănătoasă pe lume, să fim bine și apoi cu siguranță toate se vor așeza firesc, așa cum e-n viață. Așa că n-am aranjat nicio cameră, nu m-am stresat cu asta. Dar totuși pe ultima sută de metri m-am decis, greu ce-i drept, după ce am văzut multe produse, să iau două lucruri foarte importante, la alegerea cărora am ținut morțiș să fiu. Pătuțul pe roți Maya care este extrem de util în primele șase luni și poate fi atașat de patul părinților, căci minunea va dormi pentru început cu noi în cameră, și un cărucior roșu Stokke, foarte ușor, modern și practic cu care nu vom trece neobservați și nici nu-l va deochea nimeni. Pătuțul l-a adus Moș Nicolae, iar căruciorul ajunge fix de Crăciun, e cadou de la Moș Crăciun. Au fost dornici Moșii cu minunea Andrei”.

S-a oprit și la căruciorul Stokke, pe care l-au ales și alte vedete pentru micuții lor

Cât despre întoarcerea ei la pupitrul de știri, Ioana a recunoscut că se va întâmpla, cel mai probabil, în luna martie, de Ziua Femeii.INAPOI LA PRIMA PAGINA