Ionela Prodan, despre cum a primit a doua şansă la viaţă după o comă de 3 luni!

Cântăreaţa de muzică populară a mai fost la un pas de moarte, în urma unui accident rutier. Dumnezeu, însă, avea alte planuri.

Incredibila poveste a fost relatată chiar de Ionela Prodan, într-o ediție a emisiunii „Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

„Ieşirea mea din comă a fost o minune. Am făcut septicemie. Nu mai aveam memorie retroactivă. Te recunoşteam, dar după ce dispăreai din faţa mea, uitam. Dumnezeu a fost aşa de… Dumnezeu mi-a dat zile, mi-a dat viaţă. Am început viaţa de la zero, nu puteam să realizez cum pot oamenii să meargă în picioare. Am stat aproape trei luni în comă. L-am visat pe Isus. Aveam febră atunci, avea 41,9. Ardeam. Erau flăcări care mă acopereau şi atunci a apărut Isus, m-a apucat de spate şi m-a aşezat lângă un pom, verde şi a apărut o pădure, iar focul a dispărut. Pentru copil m-a salvat Isus. Anamaria avea 9 luni şi jumătate când am botezat-o. Am reînceput să cânt cam după un an. Am avut maxilarul fracturat, care mi s-a lipit greşit. Apoi am mers la medic şi mi-au refracturat maxilarul. Am leşinat şi m-au operat din nou”, a declarat Ionela Prodan.

Din păcate, anul acesta, sănătatea i-a dat mult de furcă şi, din 21 martie, a stat mai mult prin spitale. Chiar înainte de Paşte a căzut din nou în comă, dar şi-a revenit temporar, pentru a fi din nou alături de familie.

Astăzi, 16 aprilie, s-a stins din viaţă, lăsând în urmă o familie îndurerată.INAPOI LA PRIMA PAGINA