Ionela Prodan reuşise să-şi recapete silueta, slăbind 25 kg!

Cu doar câteva luni înainte să fie diagnosticată cu o boală gravă la pancreas, artista era mândră că reuşise să-şi recapete silueta din tinereţe, doar cu regim.

Timp de mai mulţi ani, Ionela Prodan era o persoană cu statură robustă, dar se obişnuise aşa şi nu dădea prea mare importanţă acestui ascpect, până când, într-o zi, a decis să ia măsuri, la îndemnul Oanei Turcu.

“Am zis că trebuie să fac ceva, fetele mele nu au dat atenţie. Din grasă nu mă scotea (..) Am fost în Italia şi mi-am luat haine, dar majoritatea le-am luat cu mult sub mărimea pe care o aveam. Eu aveam măsura 18-20 şi am ajuns la 12, aproape 6 numere. Nu m-am cântărit decât de 2-3 ori în şase luni. Când îmi era foame luam un fruct, dar niciun fel de carne, am renunţat total la carne. Mâncam şi două ouă pe săptămână”, spunea Ionela Prodan la scurt timp după ce reușise să dea jos 25 de kilograme.

Înainte, când atinsese greutatea de 86 kg.

Întrebată cum a reuşit această performanţă, artista a mărturisit că “a trebuit să renunţ la carne, la cafea, la alcool. Ajunsesem la 86 de kg, o enormitate. Primul om care m-a adus pe linia asta de ambiţionare a fost Oana Turcu. M-am uitat la nişte colege şi am spus că asta mă aşteaptă, așa voi arăta, am spus gata, viaţa mea se va schimba complet. Tutun niciodată, carne aşa… doar peşte, dar nu de crescătorie. Şi ouăle foarte ponderat, 2-3 ouă pe săptămână. Am ajuns la 65, am slăbit vreo 25 de kilograme. Faptul că nu am făcut micşorare de stomac, că am mâncat puţin şi des, asta m-a adus în starea în care am ajuns să fiu mulţumită de mine. După ora 6 nu mai mănânc. Până la ora 10 mai beau apă”, divulga Ionela Prodan din secretele sale.

Totuşi, credem noi că artista ştia deja că are unele probleme de sănătate şi că asta a motivat-o să ducă un trai mai sănătos. Din păcate, măsurile luate nu au ajutat-o pe termen lung, iar în primăvara aceasta a avut o cădere vizibilă. Astăzi, Ionela Prodan s-a stins din viaţă în urma unei lungi suferinţe provocată de afecţiunile cardiace şi cele la pancreas.INAPOI LA PRIMA PAGINA