Irina Columbeanu, Revelion alături de Monica Gabor, Mr. Pink și fiul afaceristului chinez

Citeste tot despre:

, ,

Anul acesta, Irina Columbeanu a petrecut sărbătorile de iarnă departe de România, tocmai în America, unde locuiește mama sa, Monica Gabor. Fiica sa s-a bucurat de o vacanță pe cinste pe aceste tărâmuri îndepărtate, de altfel este deja obișnuită cu călătoriile în afara României, ba în Dubai unde stă mătușa sa, Ramona Gabor, ba în America, locul în care s-a stabilit mama sa.

Trecerea dintre ani a prins-o pe Irina (10 ani) în compania mamei sale, Monica, a iubitului acesteia, Mr. Pink, și, surpriză, alături de frățiorul său vitreg, fiul afaceristul chinez.

L-ați văzut????🤗

A post shared by 𝕀𝕣𝕚𝕟𝕒 ℂ𝕠𝕝𝕦𝕞𝕓𝕖𝕒𝕟𝕦 ♡ (@irina_unicorns) on

„La mulți ani! Nu îmi vine să cred că a mai trecut un an. Am decis să îmi petrec ultima noapte din 2017 cu familia mea – mama mea, tatăl meu, frățiorul meu și prietenii mei”, a scris Irinuca pe Instagram la o fotografie în care apare în formație de 4, lângă  Monica, Mr. Pink și fiul acestuia, Anthony.

De altfel, Irinel Columbeanu este foarte probabil să fi fost însoțită și de data aceasta de tatăl ei, însă Irinel nu a apărut în poză. Nu ar fi prima oară când afaceristul român, Irinel Columbeanu, își petrece vacanța în America, la Monica Gabor, ba chiar l-a cunoscut și pe actualul iubit al fostei sale soții.

Irinica l-a prezentat pe fratele său vitreg, Anthony, prietenilor virtuali, ba chiar cei doi s-au făcând slime. Irinuca, fratele său și Monica s-au filmat și în timp ce răspundeau la întrebări legate de pasiunile Irinei.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA