Irina Shayk, apariție răvășitoare pe o plajă exotică. Cât de bine poate să arate!

A adus-o pe lume pe prima sa fiică, Lea De Seine, acum 10 luni, iar Irina Shayk a trecut proba costumului de baie la scurt timp de la naștere. La fel ca celelalte modele celebre, frumoasa parteneră a lui Bradley Cooper a reușit să arate impresionant de bine într-un timp atât de scurt, iar acum, aflată într-o vacanță exotică, face din nou furori pe Internet.

Luni, modelul în vârstă de 31 de ani a distribuit o fotografie uimitoare pe Instagram în care apare cu posteriorul la vedere în timp ce intră în apă, iar peisajul este unul de vis. Cu o formă fizică de invidiat, o carieră înfloritoare, un copil acasă și un iubit celebru și cu un peisaj de vis, ce-și poate dori mai mult?

Este clar că modelul se află într-o locație exotică, iar ultima oară când a fost văzută s-a întâmplat în Santa Monica în luna decembrie, în timp ce părăsea o sală de fitness. Cu mult efort, sport și cu o dietă echilibrată se ține o siluetă de divă, așa că Irina a fost pregătită pentru o sesiune de bronz. Uite cât de bine poate să arate!

 

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA