Irina Shayk arată senzațional în costum de baie, la doar o lună de când a născut

După nașterea primului său copil, la sfârșitul lunii trecute, se pare că modelul internațional Irina Shayk a revenit repede în formă, de parcă nici nu ar fi fost gravidă. În mai puțin de o lună de la momentul în care a devenit mămică, iubita lui Bradley Cooper se mândrește din nou cu o siluetă de invidiat, în costum de baie.

Pre-sunset 🌅😍 #currentsituation

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Ieri, Irina Shayk a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie într-un costum de baie minuscul, întinsă pe o saltea gonflabilă, în mijlocul unei piscine. Modelul în vârstă de 31 de ani a adăugat și o descriere: „situația actuală, înainte ca soarele să apună“, în timp ce profita din plin de razele soarelui, relaxându-se.

Irina avea un început de burtă de gravidă. ( Getty)

Așadar, este proapătă mămică și încă are un corp de model, cu un abdomen aproape plat. Irina și-a dezvăluit sarcina, dar nu a confirmat în mod direct, după ce a apărut într-un show Victoria Secret la Paris, anul trecut în noiembrie, în lenjerie intimă și cu început de burtică de gravidă. Ea și logodnicul său, Bradley Cooper, au fost foarte discreți pe tot parcursul gravidității, dar și în relația de cuplu, așa că am putut-o vedea pe frumoasa modelină însărcinată, numai în fotografiile de paparazzi. Ea și Bradley formează un cuplu încă din 2015.

Foto: Getty, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA