Irina Shayk este de o frumusețe răpitoare. A defilat pe covorul roșu de la Cannes într-o rochie de bal

Bradley Cooper este cel mai norocos bărbat și asta nu o spunem noi, ci fanii care au apreciat cu milioanele primele fotografii de cuplu cu Irina Shayk și iubitul său, pe covorul roșu de la un eveniment de amploare.

Dacă luni seara au participat împreună la MET Gala, marcând un moment important, prima lor fotografie de cuplu pe covorul roșu, îmbrăcați în haine de gală, iată că la doar două zile distanță, rusoaica Shayk a întors toate privirile la Cannes.

Joi, modelina în vârstă de 32 de ani, mama copilului lui Bradley Cooper, a strălucit la cel mai de amploare festival de premiere a filmelor, în Franța. A participat la premiera peliculei „Yomeddine” și a fost foarte elegantă în rochia neagră, scurtă în față și cu trenă în spate, o rochie de bal. Iar Irina este de o frumusețe răpitoare, cu puțin machiaj, doar buzele accentuate cu un ruj roșu aprins și cu părul prins într-un coc lejer. A strălucit în lumina reflectoarelor, bijuteriile cu diamante fiind de-a dreptul impresionante.

Shayk arată incredibil de bine după ce a născut-o pe fiica ei, Lea De Seine, în luna martie 2017, demonstrând că are niște forme de invidiat. Așa DA!

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA