Își dorește Eva Longoria copii cu Jose Antonio Baston?

Sunt împreună de doi ani, s-au logodit de curând, însă capitolul „copii„ este unul închis momentan, căci după spusele actriței ”din viața lor nu lipsește nimic”.

Jose Antonio Baston şi Eva Longoria
Jose Antonio Baston şi Eva Longoria

Agenda Evei Longoria este ”full” în această perioadă. Pe lângă cariera sa, actrița are de pregătit o nuntă demnă de o celebritate. Cu toate acestea, un lucru important nu se găsește pe „agenda de lucru” a actriței și a logodnicului său: un copil.

Eva a declarat că nu se grăbește să aibă un urmaș, din moment ce nu simte că e cazul să facă acest pas: ”Tocmai am împlinit 40 de ani, așa că mă gândeam… ”oare mi se scurge timpul”? Poate că ar trebui să mă gândesc la copii, însă simt că viața mea este deja plină.”, a declarat simpatica actriță pentru revista People.

E important de știut, totuși, că Jose Antonio are deja trei copii dintr-un mariaj anterior, iar Eva s-a comportat ca și o mamă pentru ei: ”Au fost un dar minunat în viața mea. Nu simțim că ne lipsește ceva că nu avem un copil al nostru. Suntem ”full”. Dar dacă e să vină ceva, o să fie ca cireașa de pe tort”, declara Eva despre copii logodnicului său, dar și despre ideea de a deveni mamă.

eva_longoria
Eva Longoria și logodnicul său

Actrița de 40 de ani și-a anunțat logodna cu Jose Antonio Baston printr-o fotografie inedită, făcută în vacanța lor în Dubai, pe când acesta din urmă a îngenunchiat în fața Evei.INAPOI LA PRIMA PAGINA