Ispita Raul de la Insula Iubirii: „Nu m-am gândit niciodată să am o relație cu Alexandra”

Deși cea de-a treia ediție a emisiunii „Insula Iubirii”, difuzată de Antena 1, s-a încheiat la finalul acestei veri, poveștile protagoniștilor continuă. Chiar dacă, în emisiune, multe femei l-au admirat, având chiar și o relație intimă în prima ediție cu una dintre participante, carismaticul și senzualul Raul nu a mai avut nicio relație serioasă de șapte ani. Iată mai jos o parte din povestea vieții lui, atât pe insulă, cât și dincolo de ecran.

 

Eşti veteranul acestei emisiuni, n-ai ratat nicio ediţie în calitate de ispită. Ce te-a făcut să participi la toate cele trei ediţii?

Provocarea a fost cea care m-a făcut să particip de fiecare dată. Datorită locaţiei, a activităţilor inedite de acolo, ideea de a interacţiona cu femei pe care nu le-am văzut niciodată, de a le înţelege, de a le cunoaşte, de a le oferi altceva şi astfel să declanșezi jocul seducţiei.

Dar te-ai lovit şi de prejudecăţi? Ţi-a plăcut de vreo fată şi, pentru că ştia că ai fost ispită, a fost mai reţinută?

Singura fată care mi-a plăcut cu adevărat şi cu care am avut o relaţie mai intimă, a fost Loredana din sezonul 1. În rest, a fost doar amiciţie din partea mea şi spun asta pentru că eu sunt interesat de ceea ce sunt eu şi nu de ceea ce vede altcineva.

Loredana, concurenta cu care Raul a avut o aventură în primul sezon.

Dar invers, ai avut vreo relaţie cu vreo fată plecând de la faptul că te-a cunoscut uitându-se la TV?

Am stat şi m-am gândit mult la întrebarea aceasta, dar o relaţie în adevăratul sens al cuvântului nu am avut. Însă am cunoscut domnişoare care m-au văzut la televizor şi ne-am înţeles bine.

Eşti instructor de ski, model, te implici în acte caritabile, dar ai dezvoltat şi un program de fitness, denumit ”Fii Tare”. Despre ce e vorba, mai exact?

Echipa „Fii Tare!”

”Fii Tare” este un slogan în spatele căruia se află trei prieteni: Victor Slav, Bogdan Vlădău şi Raul Popa. Noi mereu am fost întrebaţi ce facem să arătăm bine, să ne menţinem corpul în formă, ce mâncăm, ce suplimente folosim, cum ne antrenăm şi atunci ne-am gândit să ne dezvoltăm şi să aducem lângă noi şi câţiva specialiști din sport, nutriție şi nu numai. ”Fii Tare” este, în primul rând, despre adoptarea unor principii alimentare şi sportive în viaţa fiecărui om, este despre evoluţie, despre depăşirea limitelor, dezvoltare personală, dar mai ales despre oameni care au un impact pozitiv în comunitatea din care fac parte. Şi spun asta pentru că noi filmăm şi prezentăm sistematic sportivi sau oameni care datorită sportului au reuşit şi reuşesc să evolueze, să aducă medalii sau să fie exemple pentru cei din jur. Apoi promovăm aceste interviuri pe reţelele de socializare şi pe site-ul nostru, fiind astfel văzute de foarte mulţi oameni şi dând naștere unor noi oportunităţi. Noi mereu am spus că împreună suntem mai puternici şi credem în asta.INAPOI LA PRIMA PAGINA