Istoria Marlei Maples, cea de-a doua soție a lui Donald Trump. E singura care n-are operații estetice!

A apărut în peisaj atunci când Donald Trump era căsătorit cu prima lui soție, Ivana Trump. S-a infiltrat în viața lui și-n câțiva ani a reușit s-o detroneze pe mama copiilor lui și să-i devină chiar ea soție. Se-ntâmpla în 1993, la două luni după ce o născuse pe Tifanny, cea de-a doua fiică a lui Donald Trump. Iată cine e, așadar, Marla Maples și cum și-a pus Donald amprenta asupra ei!

Marla Maples și Tiffany Trump, fiica sa și a lui Donald Trump

Relația cu Donald Trump

Potrivit declarațiilor ei, s-au cunoscut în 1985, dar și-au început relația amoroasă 1987, pe când Trump încă era căsătorit cu Ivanaa Trump. Cumva, aventura lor a reușit să stea ascunsă timp de câțiva ani buni, perioadă în care cei doi s-au îndrăgostit nebunește. În cele din urmă, Trump a făcut imprudența de a le invita pe ambele femei din viața lui într-o vacanță în Aspen, iar Ivanei nu i-a luat prea mult timp să se prindă despre ce era vorba. În cele din urmă, Ivana i-a cerut divorțul lui Trump, iar prețul nu a fost unul mic.

Decembrie 1993, ziua nunții lor.
A fost cea mai fericită femeie în ziua nunții ei

Așa se face că-n 1993, la Plaza Hotel, Marla și-a văzut visul cu ochii și a pășit spre altar la brațul lui Trump, într-o superbă rochie Carolina Herrera și o tiară de 2 milioane de dolari. Culmea e că nunta lor a venit la două luni după ce fiica lor, rodul iubirii lor, s-a născut. Cum a evoluat iubirea lor în acei ani de după nuntă nu știm exact, însă e cert că lucrurile n-au funcționat, dat fiind faptul că în 1999 au ajuns la divorț, Donald lăsând-o pe Marla Maples să fie o mamă singură.

Peste ani, Tiffany a vorbit despre faptul că a crescut fără iubirea tatălui ei și că mama sa a fost sprijinul ei în viață. ”Eu și mama am fost întotdeauna foarte apropiate, căci m-a crescut ca o mamă singură. Prietenii mei și toți cei din jur îmi spuneau mereu că am o relație specială cu ea. Și așa e, ea e în permanență cu mine”, declarat Tiffany. Totuși, e de notorietate faptul că, financiar vorbind, Donald Trump a avut grijă de fiica lui. El a plătit pentru educația ei și ulterior pentru relocarea la Universitatea din Pennsylvania, acolo unde a devenit mai apropiat de ea.

Pe vremea când erau o familie.

Vorbind despre sentimentele pe care le are vizavi de fostul soț, Marla a făcut o declarație șocantă în 2013, pe când era invitată la Oprah Show. Ea a menționat că tot ce simțea pentru Donald Trump nu a dispărut odată cu divorțul și că încă are iubire pentru el: ”Încă îl iubesc pe Donald”. Ba mai mult, Marla a spus că nu are sentimente negative pentru cei trei copii ai lui Donald din prima căsnicie, deși Ivana i-a fost rivală. ”Îl iubesc pe Eric, Ivanka și Donnie atât de mult. Am avut ocazia de a-i cunoaște și de a-i vedea crescând, așa că acum când îi văd mă emoționez. Îmi vine să plâng când îi văd la televizor. Sunt nebună, o persoană mult prea emotivă”, spunea ea în același interviu.

Marla în 2005. Încă avea sentimente pentru Donald Trump.

Cât despre cum a trecut peste divorțul de Trump, Marla spune că a apelat la kabbalah pentru a trece peste acele clipe dureroase. ”M-a ajutat să învăț să-mi asum responsabilitatea alegerilor mele și să nu mai fiu o victimă”, spunea ea în 2005, pentru Vanity Fair.

Activitate profesională

În prezent, Marla are 53 de ani și este actriță americană de film, teatru și televiziune. Deși pe timpul relației cu Trump era cunoscută doar grație statutului marital, între timp Marla a reușit să se impună drept actriță, cântăreață dar și vedetă TV. În 2014, a câștigat Hollywood Music Media Awards pentru cel mai bun cântec, ”House of Love”, de pe albumul ei muzical ”The Endless”. Un an mai târziu, adică în 2015, a reușit să câștige și un premiu pentru activitatea ei cinematografică, plecând acasă, de la Festivalul de Film Kingdomwood Christian, cu premiul ”Feature Film Silver” pentrul rolul jucat în ”Switching Lanes”. În palmaresul ei cinematografic se numără roluri jucate în filme precum: ”Maximum Overdrive”, ”The Nanny”, ” A Sight for Sore Eyes” sau ”Something Wilder”.

A apărut și-n cel de-al 22-lea sezon al emisiunii ”Dancing with the Stars”, care a avut loc anul trecut. A părăsit competiția după săptămâna 4.

Aspect fizic

Marla Maples, fostă Miss

Fiind o fostă Miss (1984 – Miss Georgia USA, 1985 – Miss Hawaiian Tropic), Marla are un bagaj genetic grozav și o conduită care a ajutat-o să-și păstreze aspectul fizic din tinerețe. De altfel, am îndrăzni să spunem că Marla este cea mai frumoasă și naturală dintre toate soțiile lui Donald Trump, ea neapelând nicicând la operații estetice, spre deosebire de Ivana și Melania Trump.

În prezent. Marla și Tiffany Trump

În vârstă de 53 de ani, Marla arată în continuare bine, având un stil de viață sănătos, în care alimentația corectă și sportul nu lipsesc.

Marla Maples, în prezent

De altfel, pe contul ei de Instagram, acolo unde s-au strâns 70.000 de urmăritori, Marla postează des fotografii din rutina ei zilnică de îngrijire. Iată câteva fotografii cu ea din prezent!INAPOI LA PRIMA PAGINA