Îți mai amintești cum arăta Neti Sandu la începutul carierei în TV? Iată cadre surprinzătoare!

Toți o știu drept Neti, însă pe ea o cheamă Aneta. Aneta Sandu. Prezintă rubrica de horoscop la PRO TV de mai mulți ani decât ne putem aminti și ne încântă tot de atunci cu spiritul ei vesel și vivace, tunsoarea devenită emblemă și pasiunea pentru astre.

FOTO: arhivă PRO TV

În câteva zile, Neti va împlini 59 de ani

Neti Sandu este un adevărat simbol al PRO TV-ului, un săgetător fermecător și curajos, care a făcut din pasiunea ei o carieră, deși pregătirea profesională o punea la catedră, ca profesoară de română. Poate vorbi cât în lună și-n stele despre ceea ce a făcut-o să aleagă această cale a vieții profesionale, dar și despre cât de tihnită și lipsită de ”glamour” este viața personală pe care o duce într-un apartament cu două camere.

Din `95 prezintă horoscopul la PRO TV

A mai vorbit de-a lungul anilor și despre tunsoarea bob pe care o are încă din decembrie 1995, când am văzut-o pentru prima dată pe ”sticlă”, dar și despre faptul că lumea încă o oprește pe stradă s-o întrebe dacă nu cumva poartă perucă. Ei bine, nu, coafura devenită trademark este una pe care și-a ales-o voluntar și natural, motivând că ”altfel nu-i stă părul. Altfel nu e ușor de aranjat” (n.r. interviu Adevărul).

”Mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu stă altfel! Altfel nu e uşor de aranjat”

Cât despre imaginile de la începutul carierei sale, acestea ne-o arată pe Neti Sandu la fel de carismatică precum în prezent, cu tenul la fel de luminos și curat, dar cu un stil vestimentar mult mai ”colorat” și îndrăzneț decât cel din prezent. E normal, de altfel, eleganța din prezent a venit cu vârsta. Haideți, așadar, să vedem câteva fotografii de colecție cu Neti Sandu, de la începuturile ei în PRO TV!

foto: arhivă PRO TVINAPOI LA PRIMA PAGINA