Iubita lui Hugh Grant, eșec vestimentar la Critics’ Choice Awards

Ne bucurăm să vedem că britanicul ajuns la 56 de ani nu mai schimbă femeile ca pe niște șosete și i-a rămas fidel producătoarei TV de origine suedeză Anna Eberstein.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (7554691cr) Hugh Grant and Anna Eberstein 22nd Annual Critics' Choice Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 11 Dec 2016
Hugh Grant și Anna Eberstein

Cu partenera lui de viață, în vârstă de 37 de ani, a apărut și pe covorul roșu al galei Critics’ Choice Awards, duminica trecută. Din nefericire, însă, Anna a dat oarecum greș la capitolul vestimentar, încercând o imagine sofisticată, într-un smoking petrecut și… atât.

Mama a doi dintre copiii lui Grant a vrut să lase la vedere principalele ei atuuri, picioarele lungi și suple, însă, per ansamblu, ținuta ei a fost un nereușită, cofura neglijentă deranjând cel mai mult.

Într-o ținută similară am văzut-o și pe 6 noiembrie, la gala Annual Hollywood Film Awards, acolo unde și-a însoțit, din nou, partenerul de viață.

Hugh Grant and Anna Elisabet Eberstein attend the 20th Annual Hollywood Film Awards on November 6, 2016 in Beverly Hills, Los Angeles, CA, USA. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM
Pe 6 noiembrie, cei doi au purtat ținute similare

Și de această dată, Anna a purtat o rochie mini, tip sacou, la care a asortat tot o pereche de sandale ankle boots, ca și la gala de aseară.

Lipsă de inspirație, cumva?

Foto: heptaINAPOI LA PRIMA PAGINA