Iubita Prințului Harry, atacată de sora vitregă

Citeste tot despre:

,

Samantha Grant, sora vitregă a lui Meghan Markle, pregătește o carte deloc confortabilă pentru iubita prințului, în care o numește Prințesa Parvenită

Poziţia lui Meghan lângă Harry ar putea fi în pericol.

Bolnavă de scleroză multiplă și condamnată la scaunul cu rotile, Samantha scrie o carte în care se pare că va povesti şi unele lucruri incomode pentru Meghan. „Poate când Meghan va fi mai matură şi va citi cartea va înţelege. Deşi s-ar putea ca unele lucruri să nu-i placă”, a spus aceasta. În vârstă de 52 de ani, Samantha este fiica lui Thomas Markle din primul lui mariaj – Meghan venind pe lume din cea de-a doua lui căsnicie. Ce va spune ea în carte? Ne putem închipui, în linii mari, cam care ar fi subiectele sensibile, dacă ne gândim la ce comentarii negative despre Markle din partea ei au mai răzbit în presă. Printre altele, Samantha s-a plâns că ea a crescut-o până la vârsta de 12 ani, pentru ca, la maturitate, Meghan s-o abandoneze după ce i-a aflat cumplitul diagnostic de scleroză multiplă. De-asta ar şi considera-o o snoabă şi o parvenită. „Odată ce familia regală va afla cum şi-a tratat propria familie, Harry n-ar mai vrea să continue această poveste de dragoste”, ar fi comentat aceasta.

Şi mai important, va spune Samantha adevărul în carte? Pentru că, interesant de menţionat, mama ei, Roslyn, nu mai vorbeşte cu ea de ani buni. Iar acum a acuzat-o că încearcă să se îmbogăţească exploatând relaţia lui Meghan cu Harry într-o carte. „Samantha o vorbeşte de rău pe Meghan de ani de zile. Şi tot ce spune e o minciună”, a declarat Roslyn pentru Daily Star. Mai mult, fostul soţ al Samanthei, Scott Rasmussen, spune că cele două surori vitrege nu îşi mai vorbesc de 9 ani. Oricum ar fi, aceste valuri nu o ajută deloc pe Meghan, cu atât mai mult cu cât se vorbeşte că prinţul se gândeşte să-i ofere inelul de logodnă. „Evident că este îngrijorată în legătură cu această carte, dar nu-ţi poţi alege familia, aşa cu nu prea are ce să facă”, a comentat un prieten de-ai lui Meghan pentru Daily Star.

Foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA