Iubita Prințului Harry face furori la London Fashion Week

A revenit de câteva zile în atenția publicului, odată cu zvonurile legate de împăcarea cu Prințul Harry, și Cressida Bonas atrage toate privirile la evenimentele mondene la care participă.

Așa cum s-a întâmplat ieri seară, când presupusa noua iubită a lui Harry a participat la o petrecere organizată de casa Louis Vuitton, în Londra, cu ocazia London Fashion Week.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 20:  Cressida Bonas attends the Louis Vuitton Series 3 VIP Launch on September 20, 2015 in London, England.  (Photo by Anthony Harvey/Getty Images)
Cressida Bonas
Louis Vuitton Party

Tânăra actriță și balerină de 26 de ani a fost imaginea simplității și bunului gust, în ținuta ei compusă dintr-un top alb și o fustă maxi, semnată Louis Vuitton.

Cu câteva ore mai devreme, Cressida a apărut și la prezentarea de modă Topshop Unique, acolo unde tânăra englezoiacă și-a etalat din nou simțul estetic, purtând o rochie neagră din dantelă, cu mâneci lungi, și abordând o coafură și un machiaj mai sexy decât de obicei.

Zvonurile legate de împăcarea cu Harry au apărut după ce blondina a fost zărită petrecând, săptămâna trecută, alături de acesta și de verișoara lui, Zara Phillips, și de soțul ei, Mike Tindall, în pubul The Cross Keys din cartierul Chelsea.

Noi credem că Harry și Cressida se potrivesc de minune…

Foto: WENN; Getty Images

Cressida Bonas, foto dreapta, alături de o invitată
Cressida, plecând de la prezentarea Topshop Unique


INAPOI LA PRIMA PAGINA