Iubitul arab al Rihannei este un bărbat divorțat. Uite ce soție frumoasă avea!

Rihanna nu încetează să-și uimească fanii. Se iubește de ceva vreme cu un om de afaceri arab, care, surpriză, era căsătorit înainte să o întâlnească pe divă. Au fost văzuți în ipostaze tandre într-o piscină din Spania, imagini care au demonstrat că Riri și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat, după depărțirea de Drake.

Știe ea cum să-i pună pe bărbați pe jar.

Au început o relație amoroasă de mai multe luni și au vrut să țină totul în secret, însă paparazzi i-au deconspirat. Noul bărbat din viața sa este unul putred de bogat, un miliardar arab a cărui familie are drepturi de distribuție la autoturismele Toyota.

#Rihanna in #Spain with a new crush 👀

A post shared by MezieBlog (@mezieblog) on

Dar, ce să vezi, iubitul despre care se spune că a mai fost cuplat anul trecut cu o vedetă de talie internațională, Naomi Campbell, a fost căsătorit înainte să o cunoască pe Rihanna.

Bărbatul înalt din dreapta este iubitul Rihannei.

Conform Daily Mail, Hassan Jameel s-a căsătorit în 2012 cu un expert în artă pe nume Lina Lazaar, o femeie extrem de frumoasă. Cu toate acestea, când relația nu a mai mers, cei doi au hotărât de comun acord să se despartă.

Lina Lazaar Jameel, fosta soție a iubitului Rihannei.

Cântăreața a încercat să păstreze discreția în legătură cu noua sa iubire, dar, după ce a fost văzută împreună cu Hassan la Ibiza în luna iunie, presa a descoperit mai multe detalii despre misteriosul bărbat. Este vicepreședintele companiei Abdul Latif Jameel, una dintre cele mai mari din lume, iar Rihanna nu este prima iubită celebră a „vânătorului de dive”. Cu toate acestea, femeia care l-a făcut să-și pună pirostriile nu era celebră, însă era la fel de frumoasă ca cele două care i-au urmat.

Citește și : Rihanna are un nou iubit!

 Foto: Arhiva OK!, Bespoke Magazine, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA