Iulia Albu nu mai e singura vedetă cu găină! O actriță de la Hollywood, văzută cu o găină în lesă!

În timp ce Lou Lou, găina Iuliei Albu, a dispărut din peisajul monden, o alta îi ia locul în lumina reflectoarelor. Însă aceasta face parte din ”ograda” unui star hollywoodian!

Garner și-a luat o… găină!

Jennifer Garner este vedeta care și-a luat o găină drept animal de companie, după cum se arată într-o postare recentă de pe contul ei de Instagram. Acolo, actrița, proaspăt divorțată de Ben Affleck, a mărturisit că găina, pe care a decis s-o numească Regina George, fiind inspirată de personajul jucat de Rachel McAdams în ”Mean Girls”, și-a găsit locul în familia sa.

În postarea respectivă, Garner, mamă a trei copii, apare plimbând, în lesă, găina, spre amuzamentul fanilor internauți. „Dacă nu există încă o Zi a Găinei, ar trebui să se inventeze. Doamne, viața mea e din ce în ce mai incitantă. Vă invit s-o cunoașteți pe Regina George. Regina iubește plimbări lungi, gândacii și varza kale. Regina urăște… carbohidrații.”, a descris-o, jovială, actrița pe găina sa.

Are o găină! Un mare artist internațional s-a aliniat trendului!

Diplo și găina lui!

Așadar, după Iulia Albu și DJ-ul Diplo, fostul iubit al lui Katy Perry, Jennifer Garner se înscrie în trendul vedetelor care dețin un animal de companie exotic, în cazul de față… o pasăre!INAPOI LA PRIMA PAGINA