Iulia Vântur, detaliul care trădează relaţia apropiată cu familia lui Salman

Deşi neagă că ar avea o relaţie cu starul bollywoodian, vedeta ne-a oferit încă un indiciu care o apropie şi mai mult de acesta. Iată despre ce este vorba.

Iulia Vântur devine tot mai indiancă pe zi ce trece! La asta contribuie din plin nu doar lunga şedere în India şi pătrunderea ei în lumina reflectoarelor de la Bollywood, ci şi noua garderobă, de care se ocupă îndeaproape chiar femeile din familia lui Salman Khan.

Dacă mai era vreo urmă de îndoială cu privire la relaţia dintre Iulia (37) şi Salman (51), gestul cumnatei acestuia, Seema, trădează legătura tot mai strânsă dintre aceştia. Practic, Seema se ocupă de apariţiile blondei şi o îmbracă în cele mai scumpe şi pretenţioase ţinute. După ce a apărut cu un sari-ul de cel puţin 25.000 de euro, fosta prezentatoare TV, actualmente cântăreaţă, a apărut cu alte haine şi scumpe.

 

Iulia Vântur  a îmbrăcat, de data acesta, un saari verde, cu aplicaţii florale şi un voal roz şi, nu în ultimul rând, bindi-ul în frunte. Şi trebuie să recunoaştem, românca noastră arată ca o indiancă veritabilă datorită „cumnatei” sale.

Iată şi alte ocazii în care Iulia a purtat saari. (vezi mai jos galeria foto)

FOTO: pagina personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA