Ivana, prima soție a lui Donald, către Melania Trump: ”Eu sunt Prima Doamnă!”

Gelozii și replici acide fără cortină între Melania Trump, Prima Doamnă a Americii, și Ivana Trump, fosta soție a lui Donald. Cele două au făcut schimb de replici, fără să țină cont de statutul lor sau de impactul pe care-l au vorbele lor în spațiul public.

Donald Trump alături de actuala, dar și de fosta soție, Ivana Trump

Totul a pornit de la o declarație acidă a Ivanei Trump, care în timp ce promova cartea ”Raising Trump”, și-a atribuit titlul de ”Primă Doamnă”. „Am numărul direct de la Casa Albă dar nu vreau să-l sun pentru că Melania este acolo”, a explicat ea, întrebată dacă mai discută cu fostul ei soț. „Și nu vreau să creez gelozie sau ceva de genul acesta pentru că, practic, sunt prima soție a lui Trump. OK? Sunt Prima doamnă, OK?”, a adăugat ea râzând, cauzându-i o adevărată criză de furie Melaniei Trump.

Culmea e că răutățile nu s-au oprit aici. Ivana a ținut să precizeze că ar fi fost mult mai potrivită pentru rolul de Primă Doamnă decât Melania, dar că, pe ea, ar plictisi-o grozav șederea la Casa Albă. ”E bine că e ea și nu sunt eu. Eu aș fi urât Washington-ul. Pot să țin un discurs timp de 45 de minute fără un prompter? Cu siguranță! Pot să citesc un contract? Pot negocia? Mă pot ocupa de vizitatori oficiali? Desigur! Dar nu mi-ar plăcea să fiu acolo. Îmi iubesc libertatea!, a mai declarat Ivana Trump.

Melania versus Ivana

După cum era de așteptat, câteva momente mai târziu, replica Melaniei Trump a venit negreșit, prin vocea purtătoarei ei de cuvânt, Stephanie Grisham. ”Melaniei Trump îi place să trăiască la Washington și este onorată de rolul său de Primă doamnă a SUA. Ea are intenția de a-și utiliza titlul și rolul său pentru a-i ajuta pe copii, nu pentru a vinde cărți. Nu există, în mod clar, niciun fundament pentru această declarație din partea unei foste soții. Nu este, din păcate, decât zgomot, pentru a atrage atenția și a-și servi propriile interese”, a declarat purtătoarea de cuvânt.

foto: arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA