Ivanka Trump a născut

Fiica miliardarului american Donald Trump l-a făcut pe acesta din nou bunic.

Ivanka Trump insarcinata
Ivanka Trump a născut în duminica Paștelui catolic.

Bucurie mare în familia mogulului imobiliarelor, intrat de câteva luni în cursa prezidențială din Statele Unite. Fiica lui, Ivanka (34), a adus pe lume, la New York, încă un băiețel, al treilea copil al ei și al soțului său, Jared Kushner (35).

Fiul lor s-a născut chiar în după-amiaza zilei în care sărbătoreau Paștele catolic alături de ceilalți doi copii ai lor, Arabella Rose (4) și Joseph Frederick (2). Și, probabil inspirați de avansul considerabil pe care l-a luat Donald Trump în opțiunile electorale, cei doi au hotărât să-și boteze băiatul Theodore James – cu aluzie la președinții americani Theodore Roosevelt și James Madison.

De altfel, Ivanka Trump și-a însoțit tatăl în campania prezidențială pentru a-i face lobby, însă, după vizita din South Carolina, unde i-a purtat noroc părintelui său, a fost nevoită să “reducă motoarele”, pentru a nu se suprasolicita înainte de naştere.

Ivanka Trump a nascut

Ivanka și al treilea ei născut, Theodore James.

„Bebelușul Theodore. Inima mi-e copleșită“, a scris mămica celui mai tânăr Trump pe pagina ei de socializare, prezentându-și odorul lumii întregi.

Iar faptul că cel mic a ales să vină pe lume într-o zi sfântă, precum duminica Paștelui, a fost considerat un semn divin.

Theodore James Trump

Ivanka Trump este vicepreședinte al departamentului de Achiziții și Dezvoltare al Organizației Trump și fondatoarea propriului brand de fashion.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA