J.Lo, din nou singură! S-a despărțit de dansatorul Casper Smart!

Citeste tot despre:

, ,

A fost o adevărată surpriză să aflăm că cei doi nu mai formează un cuplu, dat fiind faptul că acum zece zile, pe când artista a susținut un concert în Las Vegas, Casper Smart apare într-o fotografie alături de iubita sa și de fostul ei soț.

51985453 Actress and singer Jennifer Lopez and Casper Smart seen holding hands as they were leaving a school in the West Village, New York City, New York on March 2, 2016. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
S-au despărțit după o relație de cinci ani

Ei bine, se pare că aceea a fost ultima ipostază în care Casper Smart (29) și Jennifer Lopez  (47) au fost surprinși împreună, căci imediat după aceea cântăreața a decis să pună punct relației lor.

Această informație a fost confirmată și de o sursă citată de revista ”People”, ieri, care a mai declarat și că decizia îi aparține în totalitate pop starului, dansatorul neavând încotro decât să se resemneze cu situația.

Cu toate acestea, se pare că relația dintre cei doi a rămas una amicală: ”N-a fost nimic dramatic, au rămas în termeni buni. Vor rămâne prieteni și se vor mai întâlni, însă n-o să mai formeze un cuplu.”, a declarat respectivul apropiat al celor doi.

jennifer-lopez-marc-anthony
Aceasta este cea mai recentă fotografie în care apar cei doi

Amintim că J.Lo și Casper și-au început relația în 2011, pe când acesta era dansator în trupa artistei. Relația lor a rezistat în ciuda diferenței de vârstă și a agresiunii mediatice, însă în 2014 au stat despărțiți o perioadă. Ulterior, J.Lo a confirmat în emisiunea lui Ellen Degeneres că formează din nou un cuplu, însă că nu au niciun plan sau gând să se căsătorească.

foto: Arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA