J.Lo, îmbrăcată în cea mai scurtă și mulată rochie de ziua ei. Uite cum s-a unduit pe ritmurile latino

Ziua ei de naștere este astăzi, însă artista a sărbătorit împlinirea celor 48 de ani în weekend-ul ce tocmai a trecut, având o petrecere aniversare comună cu iubitul său, Alex Rodriguez, a cărui aniversare este pe 27 iulie.

Jennifer și Alex și-au sărbătorit, în avans, ziua de naștere împreună

Așadar, weekend-ul trecut a fost unul de pomină! Și-au invitat prietenii apropiați, dar și familia, au închiriat un restaurant luxos și au sărbătorit până în zorii zilei împlinirea celor 48 de ani ai lui Jennifer Lopez, respectiv cei 42 ai lui Alex Rodriguez.

În scurt timp, rețelele de socializare au fost împânzite de mesaje de felicitare pentru cei doi, dar și de cadre inedite, surprinse în timpul petrecerii lor. Chiar și cele două staruri au pus fotografii de la distracție, demonstrând încă o dată ce cuplu reușit fac.

Jen, în schimb, a fost mai mult decât superbă la petrecerea ei. Cântăreața a purtat cea mai mulată, scurtă și decoltată rochie de până acum, demonstrând că vârsta ei este o cifră. Așa cum ne-a obișnuit de atâția ani, apariția artistei a fost fără cusur.

Jen a făcut senzație cu apariția sa

Ba mai mult de atât, la mijlocul nopții, Jennifer le-a oferit invitaților ei un spectacol de neuitat, executând un dans extrem de sexy, aprizând imaginația tuturor celor din jur. Iată câteva video-uri și imagini de la petrecerea celor doi!


MY HEART!!! ?❤️ CUTIES! @jlo @arod #jenniferlopez #alexrodriguez #jlo #arod

A post shared by Jennifer Lopez ✨ (@jlovibes) onINAPOI LA PRIMA PAGINA