J.Lo și Casper, la o petrecere de la Hollywood. Drake declară pe scenă că Riri e ”regina”!

Citeste tot despre:

, , ,

Încurcate mai sunt căile dragostei! Toți fanii s-au entuziasmat de ideea că Jennifer Lopez și Drake formează un cuplu, dar se pare că ei nu pot lăsa trecutul în urmă, iar relația lor e la un pas de a se destrăma!

https://www.instagram.com/p/BOjX-u4D_en/?taken-by=champagnepapi Drake and Jennifer Lopez cuddle up on Drake's instagram page Source: Drake Instagram
Drake și Jennifer Lopez sunt împreună din decembrie 2016

În urmă cu câteva zile, Drake lua pe toată lumea prin surprindere când declara, în timpul unui concert, că RIRI, fosta lui iubită, este în continuare ”regina”. O declarație, despre care presupunem că nu i-a picat tocmai bine actualei lui iubite, Jennifer Lopez.

Ei bine, o reacție a ei directă nu avem, însă faptul că, acum două seri, J.Lo s-a prezentat la o petrecere aniversară unde s-a întâlnit cu fostul ei iubit, dansatorul Casper Smart, ar putea înseamna că nici ei nu-i este indiferent fostul iubit și că, la o adică, oricând ar putea relua relația cu acesta fix de acolo de unde a rămas.

Jlo, casper smart
Casper, Leah și J.Lo la o petrecere în West Hollywood

Cu toate acestea, cei prezenți la respectiva petrecere spun că între artistă și Casper nu mai e nimic, e vorba de o simplă coincidență, mai ales că au prieteni comuni. Iar fotografiile din acea seară, par a susține această ipoteză. În imagini, J.Lo se află, într-adevăr, în prezența lui Casper, dar și a prietenei lor cumune, actrița Leah Remini. ”Nu sunt din nou împreună. Sunt prieteni, și vorbesc din când în când. Ei țin încă unul la altul, doar vorbim de o relație de mulți ani”, spune o sursă din anturajul celor doi.

fosti-iubiti
Cu gândul la foștii.

Ei bine, nu știm ce părere are Drake de această reuniune, și nici J.Lo despre declarația iubitului ei, dar știm că cei doi n-au mai fost văzuți împreună de la jumătatea lunii ianuarie, când Drake și J.Lo au luat cina împreună la restaurantul Catch, din Los Angeles.

foto: arhivă, capturăINAPOI LA PRIMA PAGINA