Jada Pinkett-Smith, față-n față cu prima soție a lui Will Smith: „Trebuia să mă retrag!”

Soția actorului Will Smith este gazda unei emisiuni difuzată pe Facebook, numită ”Red Table Talk”. Iar invitata ei, la cea mai recentă ediție, a fost chiar prima soție a lui Will Smith, Sheree Zampino Fletcher.

Jada, mărturisiri în lacrimi

Jada Pinkett-Smith a avut-o pe Sheree, prima soție a lui Will Smith, invitată în emisiunea ei. Cele două au depănat amintiri, iar asta le-au adus lacrimi amândurora, dat fiind faptul că Jada și-a început relația cu Will pe când acesta era căsătorit cu Sheree.

Față-n față cu Sheree

Sinceră și deschisă, Jada a recunoscut că a greșit în 1995, atunci când și-a început relația cu Will Smith, dat fiind că divorțul de Sheree nu fusese pronunțat. ”Pentru că nu înțelesesem mariajul, nu înțelegeam nici divorțul. Voi spune acum că trebuia să mă fi retras din relație”, a recunoscut, printre lacrimi actuala soție a lui Will Smith.

Jada și-a continuat mărturisirea precizând că a fost „insensibilă” și că nu a luat în considerare că mariajul lor ”era în suferință”, ea doar încerca să intre în viața actorului. La rându-i, Sheree a vorbit despre sentimentele ei din acea perioadă, și a relatat o conversație telefonică prin care cele două și-au schimbat vorbe dure. ”Te-am sunat și ți-am spus: <<B***h, tu stai într-o casă pe care eu am ales-o>>. Apoi tu mi-ai spus: <<E casa mea acum!>>”, și-a amintit, răzând, Sheree despre conversația aprinsă avută cu Jada pe atunci.

Acum au rezolvat problemele dintre ele

Jada a povestit și despre acel moment în care Will Smith a pus-o la punct când și-a luat atribuții asupra fiului pe care îl avea din prima căsniei. ”Mi-a spus atunci că acela este locul pe care mama lui Trey îl ocupă și că nu ar trebui să mă bag”, își amintește Jada. Din fericire, Sheree a mărturisit că Jada s-a dovedit a fi o mamă vitregă perfectă pentru fiul ei: ”Îți mulțumesc că-mi iubești copilul. Îți spun că, din punctul ăsta de vedere, fiul meu nu putea avea o mamă vitregă mai bună”, i-a replicat Sheree.

Cele două soții ale lui Will Smith, cu doi dintre copiii lui: Trey și Jaden

Jada și Will Smith au împlinit pe 31 de decembrie nu mai puțin de 20 de ani de căsnicie. Cei doi sunt părinții lui Jaden (19) și ai lui Willow (17). Will mai are un băiat, pe nume Trey, din mariajul cu Sheree Zampino Fletcher.INAPOI LA PRIMA PAGINA