James Franco are o nouă iubită? Uite cu cine a fost surprins!

Este unul dintre cei  mai simpatici și mai atrăgători bărbați de la Hollywood, iar viața sa sentimentală a fost ținută departe de ochii curioșilor. A avut relații pasagere cu câteva dive din showbiz, precum Lana Del Rey,  Amanda Seyfried sau Sienna Miller, iar acum apare în compania unei noi femei, o brunetă misterioasă.

Are un program încărcat, este implicat în mai multe proiecte cinematografice, dar James Franco încă își găsește timp și pentru viața personală. Ieri, actorul a fost văzut în compania unei tinere frumoase, bucurându-se de timp de calitate la o terasă, savurând o cafea.  James și bruneta au părut că se distrează de minune, fiind surprinși cu zâmbetul pe buze și chiar îmbrățișându-se.

Cei doi au petrecut timpul împreună.

Actorul în vârstă de 39 de ani a făcut furori cu personajul său din filmul „Why Him?”, 2016, un tânăr dezinvolt care se îndrăgostește de o blondă studioasă. Și pare că personajul i s-a potrivit de minune, căci este la fel de libertin și în viața de zi cu zi. Îmbrăcat casual, cu un tricou alb și  cu ochelarii de soare la ochi, James și-a petrecut timpul discutând cu frumoasa brunetă, și ea îmbrăcată casual, cu o șapcă pe cap și cu o jachetă de timp bomber.

Foto: Getty Images, Dailymail.co.ukINAPOI LA PRIMA PAGINA