James Franco, de nerecunoscut în noua peliculă!

Actorul și regizorul James Franco trece printr-o perioadă extrem de aglomerată. Actorul în vârstă de 37 de ani va apărea anul acesta în numeroase producții cinematografice, printre care și în pelicula ”The Disaster Artist”.

james franco
James are acum 37 de ani

Curios este că-n pelicula ”The Disaster Artist” îi va avea colegi pe cei doi frați ai săi, respectiv Dave Franco (30 de ani) și Tom Franco (26 de ani), după cum anunță chiar actorul pe contul său de Instagram, acolo unde a postat și o fotografie inedită din viitoarea peliculă.

james_franco

Trebuie să recunoaștem că ne-am uitat de mai multe ori la fotografia postată pe respectiva rețea de socializare pentru a ne da seama care este actorul, căci acesta a trecut printr-o transformare semnificativă pentru viitorul său rol.

”Cei trei frați Franco, într-un film nebun #thedisasterartist”, este descrierea pe care James a adăugat-o atunci când a postat respectiva fotografie.

Din distribuția peliculei ”The Disaster Artist” mai fac parte actori precum Kate Upton și Seth Rogen.INAPOI LA PRIMA PAGINA