Jamie Foxx, apariție opulentă la premiera filmului „Baby Driver”

Noul său film, „Baby Driver”, este unul special conceput pentru iubitorii de mașini din întreaga lume. Așa că Jamie Foxx a venit cu prețioasele sale la evenimentul de aseară, mai precis fiicele Corinne și Annalise, dar și o mașină de lux care a făcut furori printre invitați.

Aceasta este bijuteria de mașină cu care a venit la eveniment.

Actorul și-a luat fetele de 23, respectiv 7 ani la eveniment și a sosit într-o mașină în valoare de 2 milioane de dolari, o bijuterie pe patru roți marca Bugatti Veyron. Miercuri seara, artistul în vârstă de 49 de ani și-a făcut intrarea într-un mod spectaculos la Cinematograful de la Ace Hotel, Los Angeles. 

Alături de fiica cea mică, Annalise.

Pe covorul roșu a apărut alături de colegii de platou, dar și de fiice, purtând un costum hazliu, negru cu buline albe. Nu costumul și nici apariția alături de copiii săi nu au impresionat atât de tare, ci mașina în care actorul a sosit la eveniment. Bugatti-ul auriu a fost în centrul atenției, mai ales că este o piesă exclusivistă, considerată cea mai rapidă mașină din lume: ” M-am simțit de aur astăzi când m-am dus așa spre muncă …!”, scria Jamie într-o postare pe Instagram alături de autoturismul auriu.

Deși și-a luat fetele la eveniment, se pare că relația sa cu Katie Holmes, fosta soție al lui Tom Cruise, este din ce în ce mai puternică și avansează pe zi ce trece. În timp ce Jamie era la Los Angeles, Katie Holmes strălucea la un eveniment în New York. Actrița a participat la Premiile Fragrance, îmbrăcată într-o rochie sirenă de un alb imaculat, cu broderie florală, o ținută în care pur și simplu a radiat de frumusețe.

A purtat o rochie Zac Posen.

Foto: Instagram, Hepta, Getty, SplashINAPOI LA PRIMA PAGINA