Jamie Foxx, implicat într-un scandal sexual… ciudat!

Citeste tot despre:

,

Într-o lume în care femeile au prins, în sfârșit, curaj să povestească abuzurile sexuale pe care le-au suferit, Jamie Foxx s-a trezit băgat într-un scandal sexual… ciudat.

Jamie Foxx, acuzat de o femeie de abuz

O femeie susține că, acum 16 ani, actorul ar fi forțat-o să-i facă sex oral, iar atunci când s-a lovit de refuzul ei, artistul ar fi avut o reacție deplasată. Chipurile, acesta ar fi lovit-o cu organul genital peste față.

Episodul a fost relatat de femeia în cauză pentru poliție, dar și pentru TMZ, menționând că totul s-a întâmplat în reședința actorului din Las Vegas, în anul 2000. Imediat după incident, chipurile, aceasta a fost rugată să părăsească casa actorului. În cele din urmă, femeia a ajuns la spital, suferind un ”atac de panică sever”.

Jamie și iubita lui, Katie Holmes

Totuși, Jamie Foxx, care acum e cuplat cu fosta lui Tom Cruise, spune că totul este o „minciună absurdă”. ”Jamie Foxx neagă cu empatie acest incident. Prima oară când domnul Foxx a auzit aceste acuzații absurde a fost acum un an, când TMZ l-a contactat în legătură cu această poveste”, a declarat reprezentantul actorului.INAPOI LA PRIMA PAGINA