Jamie Oliver, jefuit! Vezi ce i s-a furat celebrului bucătar!

Reședița pe care Jamie Oliver o are în nordul Londrei a fost jefuită de persoane încă necunoscute. Potrivit primelor estimări, paguba se ridică la câteva mii de lire sterline.

rp_jamie-oliver-rexfeatures_3668034a-1024x688.jpg
Jamie Oliver are o avere estimată la 180 de milioane de lire sterline

Potrivit DailyMail, casa maestrului bucătar a fost spartă, hoții pătrunzând în vilă prin garaj și apoi în subsolul reședinței. Jamie Oliver a declarat că a fost anunțat de această spargere de un vecin, care observase că una dintre ușile de acces în vilă fusese lăsată deschisă, încă de la începutul acestei luni.

La acest moment încă nu se știe cine sunt făptașii, poliția încă examinând imaginile surprinse de camerele de supraveghiere montate în vilă. Se crede că hoții au ales această casă știind că Jamie și familia sa se mutase într-o alta și că au vizat aparatele și dispozitivele electronice.

Poliţia britanică este de părere că jaful a fost comis pe 2 octombrie, în jurul orei locale 21.00.

La momentul jafului, Jamie Oliver, soția sa, dar și copiii cuplului, se aflau în casa lor de la țară, din comitatul Essex.

Familia bucătarului urmează să se mute într-o casă mai mare, în cartierul exclusivist Hampstead. Noua proprietate este estimată la 10 milioane de lire sterline și datează din secolul al XVII-lea.

Citește și Jamie Oliver, vecin cu Jude Law! Vezi cum arată noua lui casă!INAPOI LA PRIMA PAGINA