Jamie Oliver, tată a cincea oară!

Fericire mare în familia celebrului bucătar Jamie Oliver! Cel de-al șaptelea membru al familiei a venit pe lume ieri, înconjurat fiind de cele două surori mai mari, Poppy (14 ani) și Daisy (12 ani).

Jamie Oliver (41) a anunțat pe conturile de socializare, ieri, faptul că a devenit tătic pentru a cincea oară. Bucătarul le-a mărturisit fanilor internauți că venirea pe lume a fiului său l-a făcut mai fericit decât orice: ”Și… s-a întâmplat asta! Este un băiețel! Toți cei din familia Oliver suntem extrem de surprinși, dar incredibil de fericiți”.

copil-jamie-oliver
Prima fotografie cu cel de-al șaptelea membru al familiei Oliver

Britanicul a postat și o primă imagine cu bebelușul, care a strâns rapid sute de mii de aprecieri din rândul internauților.

Cât despre micuț, se pare că acesta a primit nota 10 la naștere, fiind perfect sănătos și având 3,6 kg. Evident, și mama acestuia, Jools, este într-o stare clinică foarte bună, hrănindu-și cu piept bebelușul chiar din primele ore de viață.

jools-oliver
Jools a postat și ea o imagine cu cel de-al doilea fiu

Jamie a mai povestit că a asistat la naștere și că alături de el se aflau și cele două fiice ale lor, Daisy și Poppy, care i-au tăiat cordonul ombilical fratelui lor.

Cât despre numele celui de-al doilea băiețel al cuplului, Jamie și Jools au declarat că n-au unul pregătit , așa că-și roagă fanii să-i ajute la alegerea unui potrivit pentru micuțul lor.

familie-jamie-oliver
Familia Oliver

Amintim că Jools și Jamie sunt părinții a trei fetițe și a doi băieței: Poppy Honey (14), Daisy Boo (12), Petal Blossom (6), Buddy Bear (5) și a micuțului născut ieri, care încă nu a primit un nume.

jamie-oliver-t
Fotografia de la externare. Familia în formulă completă
jamie-oliver1-a
”În al 7-lea cer”
jamie-oliver2-a
Jamie, Jools și mezinul familiei

foto: instagramINAPOI LA PRIMA PAGINA