Jane Fonda s-a despărțit de iubitul Richard Perry

Citeste tot despre:

, ,

Un an nou, un drum nou în viață! Aceasta este lozinca după care Jane Fonda (79) și Richard Perry (74) par să se ghideze. Cei doi au decis să se despartă după opt ani petrecuți împreună, deși nimic nu părea să le zdruncine fericirea!

foto: getty

BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 08: Record producer Richard Perry (L) and actress Jane Fonda attend the 2016 Carousel Of Hope Ball at The Beverly Hilton Hotel on October 8, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)
Jane și Richard s-au despărțit după opt ani de relație

Nefericita veste a fost confirmată, în mod oficial, chiar de către mogulul Richard Perry, pentru publicația ”Us Weekly”. Acesta a declarat că s-au despărțit, într-adevăr, dar că au rămas ”foarte apropiați”. ”Vorbim tot timpul. Totul este foarte amical. (…) Nu e o despărțire, este o întorsătură către altă direcție în viața noastră. Urăsc să spun că relația noastră amoroasă s-a încheiat. Suntem, cu siguranță, buni prieteni care fac o grămădă de lucruri împreună. Ne pasă unul de altul, dar relația noastră amoroasă este pusă, temporar, pe pauză, căci, după cum știți, ea s-a rededicat activismului (n.r. propagandă activă în serviciul unei doctrine politice, al unui partid, etc.).

Amintim că actrița câștigătoare a unui premiu Oscar și Richard s-au cunoscut în 2009, dar nu s-au căsătorit niciodată. Asta deși relația lor părea a fi una de succes. Vorbind despre iubitul său, Jane a declarat pentru „The Sun”, în 2012, că viața ei sexuală nu putea fi mai minunată de atât. ”Singurul lucru pe care nu l-am cunoscut în această viață este intimitatea cu un bărbat. Îmi doream cu disperare să descopăr asta înainte să mor. Și s-a întâmplat cu Richard. Adesea, când fac dragoste cu el, îl vad pe el care  a fost acum 30 de ani”, declara actrița acum cinci ani. De curând, cei doi au listat locuința comună din Beverly Hills, pe care au cumpărat-o în 2012, contra sumei de 13 milioane de  dolari.

trei-soti-jane-fonda
Cei trei soți ai lui Jane Fonda: Roger, Tom și Ted

Jane Fonda a fost căsătorită anterior cu Roger Vadim, Tom Hayden și Ted Turner.INAPOI LA PRIMA PAGINA