Janet Jackson a slăbit spectaculos după nașterea fiului ei. De vină a fost divorțul?

Citeste tot despre:

,

Pe timpul sarcinii, Janet Jackson a acumulat foarte multe kilograme. A recunoscut public, însă, că nu s-a preocupat pe atunci de acest aspect, căci singurul ei interes a fost să ducă sarcina cu bine la termen și ca fiul său să se nască sănătos și puternic.

Janet Jackson, pe timpul sarcinii

Așa s-a și întâmplat, în luna ianuarie venind pe lume, perfect sănătos, micuțul Eissa, primul copil al cântăreței și-al soțului ei, afaceristul Al Mana. Din păcate, de atunci, viața ei s-a schimbat complet. La numai trei luni de la nașterea micuțului Eissa, Janet și Al Mana au anunțat că se despart.

Așa se face că acum Janet umblă prin tribunal pentru a duce la bun sfârșit divorțul, care s-a dovedit a fi o surpriză chiar și pentru cei mai apropiați prieteni ai cuplului. Ieri, artista a fost văzută pe treptele tribunalului, înconjurată de prieteni și apropiați, radiind și zâmbind non-stop.

Pesemne, lucrurile s-au așezat pentru cântăreață, iar divorțul este unul amiabil. Un alt motiv de fericire ar putea fi faptul că începe să-și recâștige silueta de odinioară. Îmbrăcată cu o cămașă albă, o pereche de pantaloni largi și un cardigan, silueta artistei părea vizibil slăbită. Se pare că aceasta a pierdut deja 22-25 de kilograme și că e hotărâtă să revină la formele care au făcut-o celebră.

Al Mana, în schimb, părea posomorât și deloc încântat de show-ul animat făcut de încă-soția lui pe treptele tribunalului. Janet a venit însoțită de șapte persoane, printre care se regăsea și fratele său Randy, pe când Al Mana s-a prezentat singur în fața instanței.

 foto: TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA