Janet Jackson, extravagantă la un eveniment în New York. A slăbit și s-a îmbrăcat așa!

A devenit mamă la 51 de ani și a slăbit enorm imediat după naștere primului său copil, micuțul Eissa. Acum, Janet Jackson arată senzațional după ce a dat jos 30 de kilograme grație, spun unii, bisturiului, unei diete minune și ședințelor de fitness sau a unor pastile miraculoase de slăbit.

Orice ar fi, cert este că artista este într-o formă de invidiat, iar asta a demonstrat și la cea mai recentă apariție a sa. Atât de slabă, încât a îndrăznit să poarte un outfit extravagant, cu suprapuneri îndrăznețe. A optat pentru o ținută all black, o combinație de blană, piele, dantelă fină și tafla care, surprinzător, a arătat bine pe noua siluetă a divei.

Prezentă la Gala OUT100 de joi seara din New York, câștigătoarea a cinci trofee Grammy a ales să impresioneze cu o ținută haute couture și o coafură sofisticată. Astfel, Janet a purtat o pereche de pantaloni din piele și botine, peste care a suprapus o rochie din dantelă, scurtă în față și cu trenă în spate, dar și o vestă de blană. Pentru ca întreaga imagine a sa să fie și mai șocantă, cântăreața și-a pus niște mâneci negre și o mulțime de accesorii stetement.

Cât despre coafură, a fost una diferită față de cele cu care ne-a obișnuit. Janet și-a prins părul într-o coadă împletită și a optat pentru un machiaj cu accent pe ochi. În cadrul evenimentului, cântăreața a primit premiul Music Icon Award.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA