Janet Jackson plănuiește să se căsătorească în 2018

Nici bine  nu s-a împăcat cu fostul iubit, că Janet se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă. Singurul impediment? Faptul că încă nu s-a pronunțat divorțul de tatăl copilului ei.

Jermaine Dupri și Janet Jackson plănuiesc să se căsătorească

Janet Jackson e convinsă că trebuie să-I mai dea o șansă lui Jermaine Dupri. Cei doi s-au împăcat la scurt timp după ce cântăreața și-a anunțat divorțul de Wissam Al Mana, iar acum sunt hotărâți să meargă până la capăt cu relația lor, adică să ajungă și-n fața ofițerului de stare civilă.

Mai întâi, trebuie să divorțeze de tatăl copilului ei

Singura problemă în acest plan e faptul că divorțul de tatăl copilului ei nu s-a pronunțat încă. ”De îndată ce Janet o să fie o femeie liberă, ea și Jermaine se vor căsători”, a declarat o sursă din familia lui Janet, pentru RadarOnline.

Ei bine, nu știm dacă aceste planuri vor ajunge să se realizeze, dar știm că sărbătorile de iarnă Janet și le-a petrecut cu Jermaine și fiul ei, Eissa, în vârstă de 11 luni. Cei trei au fost cazați într-un hotel de lux din Miami, acolo unde i-au și surprins paparazzi.INAPOI LA PRIMA PAGINA