Janet Jackson s-a întors la fostul iubit, deși de-abia a divorțat de tatăl copilului ei

În luna aprilie, la doar câteva săptămâni după ce se născuse micuțul Eissa, Janet Jackson anunța că se desparte de soțul său, Wissam Al Mana. Și, deși n-au dat niciodată o explicație pentru divorț, cei doi au promis să rămână în relații cordiale și să fie buni părinți pentru băiețelul lor. Acum aflăm că artista și-a refăcut viața amoroasă alături de un fost iubit!

Jermaine Dupri și Janet Jackson, în 2000, pe când erau împreună

Nici bine nu ne-am obișnuit cu ideea că e o femeie divorțată, că Janet Jackson și-a și refăcut viața amoroasă, împăcându-se cu bărbatul cu care a avut o relație timp de șapte ani, artistul Jermaine Dupri. În cel mai recent concert al său, Janet a apărut pe scenă alături de fostul ei iubit, câștigător a cinci premii Grammy.

O sursă din anturajul lor a declarat pentru UsWeekly că cei doi s-au împăcat, de aceea Jermaine Dupri a acceptat să urce din nou pe scenă cu ea. ”Se îmbrățișau și se țineau de mână. Sunt 100% împreună din nou și îndrăgostiți”,  declarat respectiva sursă.

Janet Jackson și Wissam Al Mana, fostul soț și tatăl copilului ei. Au divorțat în aprilie 2017

Chipurile, cei doi s-ar fi împăcat după divorțul lui Janet, Jermaine fiind cel care a făcut primul pas și a contactat-o pe celebra artistă. ”Cât a fost cu Al Mana, Janet și Dupri nu au comunicat, ea nu a vrut să-i vorbească. După ce și-a anunțat divorțul, Jermaine a căutat-o. Acum sunt în punctul în care se cunosc din nou.”, a declarat aceeași sursă.

În 2008, Jermaine și Janet

Momentan, n-avem confirmarea acestui fapt, însă ne amintim cu toții cum, în 2009, după despărțirea lor, Janet a declarat că Jermaine este ”cel mai bun prieten” al ei și că-l iubește enorm. ”O să fim mereu acolo unul pentru celălalt. Cred că o să rămânem așa pentru tot restul vieții noastre”, spunea artista, în 2009, când pusese punct relației de șapte ani cu Jermaine Dupri.

foto: arhivă, GettyImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA