Jennifer Aniston, sexy în pantaloni de piele. A pozat alături de Michelle Obama (54) și Ellen DeGeneres

A trecut ceva timp de când Jennifer Aniston a fost văzută în public ori la emisiuni. Zilele trecute, însă, fosta soție a lui Brad Pitt și-a făcut timp pentru a se prezenta în emisiunea bunei sale prietene, Ellen DeGeneres. Iar ocazia a fost una specială!

Jen a acceptat invitația prietenei sale de a se prezenta în emisiune

Jennifer Aniston (48) a avut o apariție surprinzătoare în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, zilele trecute. Actrița, care a nu a mai fost văzută în public de mult timp, a profitat de ocazie pentru a-i ura ”La mulți ani” fostei Prime-Doamne a Americii, Michelle Obama, care a împlinit pe 17 ianuarie vârsta de 54 de ani, și care era prezentă în emisiune pentru a acorda primul interviu de când a părăsit Casa Albă.

Jen a profitat de ocazie pentru a-i ura ”la mulți ani” lui Michelle Obama
Trio de excepție

Cu această ocazie, Jen, Ellen și Michelle au realizat și câteva fotografii, care să le amintească de timpul petrecut împreună. În imaginea inedită, Jen apare purtând o pereche de pantaloni de piele neagră și o cămașă asortată, care-i dădeau o alură foarte sexy. La fel de prezentabilă era și Michelle Obama, care la 54 de ani arată impecabil. Soția lui Barack Obama a îmbrăcat o bluză albă Tom Ford, cu un umăr lăsat, și o pereche de pantaloni negri, cu talie înaltă, care-i puneau în evidență silueta ca trasă prin inel. Bineînțeles, simpatica Ellen purta un outfit stylish, atipic, care i-a venit mănușă.

Primul interviu de când soțul său nu mai e președintele Americii

Această emisiune va fi difuzată pe 1 și 2 februarie și va marca primul interviu acordat de Michelle Obama după ce a părăsit Casa Albă.INAPOI LA PRIMA PAGINA