Jennifer Aniston, trădată și de cel de-al doilea soț?

Se pare că Jennifer Aniston chiar nu are noroc la bărbați care să-i fie fideli. Actrița a fost părăsită în trecut de către primul soț, Brad Pitt, pentru Angelina Jolie, iar acum se pare că actualul partener de viață, Justin Theroux, i-ar fi înșelat și el așteptările.

Este căsătorită cu Justin de doi ani.

Conform publicației News Magazine, de curând a ieșit la iveală faptul că Justin a fost surprins de paparazzi cu o blondă misterioasă în camera sa de hotel. Jennifer și Justin erau plecați în ceea ce trebuia să fie o călătorie romantică la Paris, când vancața lor s-a transformat subit într-un dezastru, Jennifer întorcându-se singură în Los Angeles. Pe 11 aprilie cei doi se bucurau de o noapte la Louvre, timp în care Justin chiar distribuia o fotografie cu el și soția pe Instagram.

Cu toate acestea, la diferență de o zi de la această fotografie, se pare că ceva le-a stricat vacanța, așa că cei doi s-ar fi certat chiar a doua zi din cauza admirației pe care Justin i-o poartă co-starului său Olivia Munn. Conform unei surse care a declarat pentru aceeași publicație menționată mai sus, soțul lui Aniston a continuat să spună cât de inteligentă și de sexy este Olivia: ” Asta a enervat-o pe Aniston, care s-a aprins de furie și a părăsit restaurantul în care se aflau.” Aceeași sursă crede că Jen ar fi plecat din Paris chiar în acea zi și abia atunci au început adevăratele probleme.

Deși nu au apărut pozele incriminatorii, Justin ar fi fost prins de paparazzi cu o blondă în camera sa de hotel din Plaza Athénée. Starul de 45 de ani ar fi fost zărit de pe balcon, fără să știe că era în raza aparatelor de fotografiat. „Cred că este picătura care a umplut paharul pentru Jen”, a spus un apropiat pentru revista Star. Poate că a ajuns la punctul acela cu Justin în care decide să îl părăsească într-o zi. Îl iubește, dar știe că nu este un înger. Jen este convins că nicio relație nu este sigură în Hollywood.” Și are tot dreptul să creadă și să spună acest lucru, atâta timp cât a mai pățit o dată rușinea de a fi părăsită pentru o altă femeie.

Foto: Arhiva OK, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA