Jennifer Aniston vrea un iubit tinerel

Umblă vorba pe la Hollywood că Jennifer Aniston este pregătită pentru o nouă relație amoroasă, deși divorțul de Justin Theroux nu s-a pronunțat încă. Se pare că n-are de gând să bată pasul pe loc prea mult timp!

Aniston vrea un iubit tinerel

Potrivit ”Hollywood Life”, Jen e pregătită să-și refacă viața amoroasă la doar o lună de la anunțul divorțului de Justin Theroux. Desigur, nu vrea nimic serios, ci doar să se distreze și să uite de al doilea  mariaj eșuat. Și nu vrea s-o facă cu oricine, ci cu un tânăr musculos și arătos. ”Jen nu vrea ca următoarea ei relație să fie serioasă, ci vrea doar să se distrese fără să se îndrăgostească. Crede că i-ar fi foarte simplu să facă asta cu un tip mai tânăr decât ea, căci acesta nu ar vrea nimic serios”, spune o sursă din anturajul actrițe de 49 de ani.

Al doilea soț.
Primul soț.

Totuși, momentan, ea n-are pe nimeni în ”vizor”, așteptând încă apariția vreunui tânăr de 30 și ceva de ani. ”Nu a pus ochii pe nimeni momentan. Dar vrea pe cineva care să aibă doar 30 de ani. Nu-i pasă dacă e ”cougar”, căci nu-și dorește decât să se distreze.”, mai spune respectiva sursă. Nu știm dacă e adevărat sau nu, dar dacă e așa ne bucurăm să vedem că Jen nu se îneacă în butoiul de tristețe și regrete.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA