Jennifer Garner, aniversare fără Ben Affleck. Cum a sărbătorit împlinirea celor 45 de ani?

La distanță de 2-3 ore de la slujba de Paște, la care s-a prezentat cu cei trei copii ai ei și cu fostul Ben Affleck, Jennifer Garner și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cele mai bune prietene.

Jennifer Garner și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cele mai bune prietene

Nici urmă de supărare! Deși ne-așteptam ca anunțul divorțului s-o țintuiască în pat, iată că nici vorbă de așa ceva. Jennifer Garner este mai mult decât fericită să-și continue viața și fără soțul Ben Affleck în ea. Duminică noaptea, Jen și-a sărbătorit împlinirea celor 45 de ani de viață cu fast, în localul Little Beach House, din Malibu.

Alături de ea au fost mămici de la școala copiilor ei, cu care s-a împrietenit în ultimii doi ani, PR-ul ei, managerul ei, dar și colege de breaslă, precum Reese Witherspoon. ”Câteva dintre invitate au fost mame de la școala copiilor ei, managerul și publicistul ei. Jen părea fericită că este înconjurată de oamenii dragi ei. A avut o seară de pomină și ea a fost grațioasă. A ținut un discurs pentru a le mulțumi tuturor pentru prezență. Toți au făcut-o pe Jen să se simtă specială”, a declarat o sursă pentru publicația online ”E! News”.

Cât despre cadourile primite de Jen, se pare că printre acestea se numărau unele de la Barney`s, unele de la Madison, altele de la Burberry și-ncă unele de la magazinul ei favorit, Elyse Walker.  Petrecerea în respectivul club a durat câteva ore și s-a continuat la casa actriței, potrivit unor martori. ”Jen avea o dispoziție minunată, zâmbea și vorbea cu prietenele ei. După aceea, s-a îndreptat, alături de patru dintre prietenele ei, înspre mașină. Părea că se simte minunat”.

foto: SplashINAPOI LA PRIMA PAGINA