Jennifer Garner și-a luat revanșa? Iat-o alături de un bărbat misterios!

Acum că fostul ei soț, actorul Ben Affleck, are o nouă relație, Jen nu pare să piardă timpul. Actrița a fost văzută în compania unui bărbat misterios, iar presa de scandal speculează că aceasta iese la întâlniri și e disperată să-și găsească un partener, pentru că urăște să fie văzută ca o victimă.

Jen, zâmbăreață la vederea paparazzilor

Paparazzi au surprins-o pe Jennifer Garner, în weekend, prin Malibu, luând masa la SoHo House. Surpriza vine de la faptul că aceasta a părăsit respectivul restaurant alături de un bărbat misterios, fără a încerca măcar să-și ascundă intențiile.

Actrița a plecat în aceeași mașină cu bărbatul cu care a luat masa

Frumoasa actriță, mamă a trei copii, era tot un zâmbet și afișa o atitutine relaxată pe când paparazzi au surprins-o urcându-se într-o mașină condusă de respectivul bărbat. Să fie, așadar, o încercare disperată de-a lui Jen de a-i arăta lui Ben ce a pierdut, dar și faptul că și ea poate, oricând, să-și găsească un partener de viață?

Identitatea bărbatului e necunoscută

Nu știm cum stau lucrurile cu adevărat în viața actriței, căci ține foarte mult la intimitatea ei, însă cu siguranță în zilele următoare vom vedea și alte cadre cel puțin la fel de interesante și ne vom da seama dacă toată aceasta apariție a fost una regizată.

foto: hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA