Jennifer Lawrence, vinovată pentru despărțirea dintre Anna Faris și Chris Pratt?

Frumoasa actriță Jennifer Lawrence s-a trezit peste noapte ca fiind implicată în divorțul dintre actorii Anna Faris și Chris Pratt, în sensul că fanii acestui cuplu au considerat-o vinovat-o pentru despărțire.

După ce Anna și Chris au făcut public divorțul pe paginile lor de Facebook, după opt ani de mariaj, admiratorii acestora s-au grăbit să arunce vina pe seducătoarea vedetă de 26 de ani, care a jucat în filmul Passengers cu Chris, în anul 2016.

Cei doi au fost parteneri în filmul „Passengers”

Pe scurt, mulți s-au trezit să comenteze pe marginea subiectului, iar postările de pe social media sunt asemănătoare cu aceasta: „Jennifer Lawrence i-a spart casa lui Chris Pratt”.

Pe ceva tot se bazează aceste acuzații ale fanilor, căci, în 2016, au tot circulat zvonuri legate de o posibilă aventură între cei doi parteneri de film, zvonuri negate de ambii actori.

Anna a fost afectată de zvonurile legate de infidelitate

Cu toate acestea, Annei nu i-au picat foarte bine aceste bârfe despre ochii alunecoși ai soțului ei, mărturisind într-un interviu că toată această situație a afectat-o.

„M-a făcut să mă simt extrem de nesigură pe mine”, a declarat aceasta, anul trecut. „Îmi amintesc că m-a durut și asta m-a enervat, pentru că nu sunt genul care lasă bârfele de tabloid să mă afecteze.”

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA