Jennifer Lopez a angajat un detectiv să-l urmărească pe iubitul său. A ieșit mare scandal!

Când își găsise și ea, în sfârșit, liniștea alături de un bărbat potrivit ei, iată că artista a dat cu bâta-n baltă și a zdruncinat din telemelii relația pe care o avea cu Alex Rodriguez.

Acum câteva săptămâni

Cele mai recente zvonuri de la Hollywood vorbesc despre neîncrederea artistei vizavi de Alex Rodriguez, care a împins-o să angajeze un detectiv particular pentru a-l urmări și pentru a-i dezvălui tot ce face acesta când nu este alături de ea.

Nu știm ce i-a dat de gândit, dar știm că angajarea detectivului s-a dovedit a fi un mișcare tare neinspirată pentru Jennifer Lopez. Se pare că Alex a aflat de insprava iubitei sale și i-a reproșat, așa cum era de așteptat. ”El a aflat și s-au certat foarte tare.”, spune o sursă din anturajul celor doi.

Chipurile, Alex a fost foarte rănit să afle că iubita sa nu are încredere în el, deși a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i demonstra că sentimentele lui sunt reale și că-și dorește cu adevărat un viitor alături de ea și de gemenii ei.

Alex și gemenii lui J.LO

Din fericire, respectiva sursă a declarat că cei doi nu s-au despărțit după acest episod nefericit și că lucrează la a restabiliza relația lor amoroasă. ”Vor să depășească acest moment”, mai precizează sursa.

Chipurile, neîncrederea artistei ar fi fost alimentată și de faptul că-n luna iunie, publicația National Enquirer, a publicat un interviu cu Lauren Hunter, presupusa amantă a lui Alex. Imediat după acest moment, gelozia lui J.Lo ar fi cunoscut cote alarmante, de unde și decizia de a pune un detectiv pe urmele lui. ”Se temea că relația de patru luni cu Alex e prea bună să fie adevărată. Chiar îl place și vrea să facă lucrurile să funcționeze. Așa că-ncearcă să controleze totul cât mai mult cu putință”, spune un apropiat pentru USWeekly.INAPOI LA PRIMA PAGINA