Jennifer Lopez are un nou iubit. Uite cine este și cu ce se ocupă!

După o scurtă poveste de dragoste cu cântărețul Drake, Jennifer Lopez și-a făcut un nou iubit. Dacă zvonurile din presa de peste Ocean sunt adevărate, atunci putem vorbi de un nou cuplu celebru J. Lo – A. Rod. Conform E! News, se pare că Jennifer și jucătorul de baseball Alex Rodriguez se întâlnesc de ceva vreme, deși relația este una la început de drum, iar lucrurile nu sunt foarte serioase.

O sursă apropiată celor doi a declarat pentru People că Jennifer și Alex „se întâlnesc de câteva săptămâni”, spunând că J. Lo pare încântată și că „el i-a cunoscut familia, iar ei îi place la nebunie că este tată. Jennifer este conștientă că Alex este un cuceritor, de aceea și-a luat măsuri de precauție. Pentru un moment, este doar distracție. Ea este singură și îi place să iasă cu bărbați.”

Rodriguez, Lopez și Anthony la meciul Yankees în 2005

Conform relatărilor, cei doi au fost văzuți împreună weekend-ul trecut în Los Angeles, iar A. Rod a participat la unul dintre concertele divei latino. Dacă ne întoarcem puțin în trecut, jucătorul de baseball și cântăreața s-au întâlnit pentru prima dată în 2005, când Jennifer și soțul său de pe vremea aceea , Marc Anthony, au participat la meciul Yankees cu Mets.

De curând, Rodriguez s-a despărțit de Anne Wojcicki, iar Lopez a renunțat la scurta poveste de dragoste cu mai tânărul rapper, Drake. Dacă până acum niciunul dintre cele două staruri nu au confirmat relația, Jennifer a fost „prinsă” de fani că a dat like unei fotografii de-ale lui Rodriguez, la care jucătorul de baseball anunța că a devenit comentator sportiv pentru Fox Sports.

Oricum, A-Rod este un A-lister în materie de datinguri. Printre cuceririle lui se numără Madonna (2008), Kate Hudson (2009), Cameron Diaz (2010-2011) şi Demi Moore (2012).

Foto: Getty, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA